Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

erir erir merak etme
mekik çek sürekli
karnını içeri çekip bırak gün içinde bişey kalmazz
kısa zamanda yerimseniben
yavaş yavaş başladım dün akşamdan beri mekik çekmeye.
ama ben bi ara başlamıştım böyle evin içinde bi kaç harekete taş varmış böbreğimde hareket etti neler çektim, yine öyle olucak diye korkuyorum.
dün akşam 15 çektim sabah işe geç kaldım 5 tane çekebildim. bu akşam eve yürüyerek gitmeyi planlıyorum.
yakın zamanda beşi bir yerde çayda almayı düşünüyorum ekmeği kestim dün akşam yemekten itibaren.
sadece sabah kahvaltlrında yiyiyorum bir dilim.
iyi bir başlangıç mı sence:uhm:

gunaydın kızlar.hayret bugun kallıste den once gelmısım.esım yokya bılg karsısında kahvaltı yapıyorum.yapdım bıtırdım 1dl ekmek bıraz lıght
şekerciğm kaçırmışsın :) yine senden beş on dakika önce mesajım var..
canım aman sakın dağıtma bu hafta lütfen toparla durumu ciddi ciddi ele almalıyız bu hafta eksiye çıkmak yok..

Toplamda 5,5 saat yol yürüdüm
iki haftada bir yapıcam bu işi inşallah, valla ne selülit kaldı ne bişey :)
şekerciğim nerede buldun sen tırmanacak dağı bayırı çok merak ettim şehir dışımıydı yoksa İstanbulda anadalu yakasında filanmı gittin bir yere.. ama süper olmuş senin için devamını bekleriz...

kalmazsa onu da akşam yaparım artık. daha kahvaltı da etmedim canım bişey istemiyor. bahar geldi, benim bahar nezlem de başladı malesef. burnum akıyor gözlerim kırmızııı -tatlicadiarzu-
bijocum aman canım kahvaltıyı aksatma ve geç saate bırakma, biliyormusun sen kahvaltı yapana dek metabolizman çalışmaya başlamıyor gün içinde uyuyor modunda dolaşıyor bu yüzden erken saatte kahvaltı önemli..

öle deme zayıflican sen ben inanıyorum :1hug::1hug:

günaydın bu arada artık bende sizinleym kızlarhihoyyyt
canım haydi hayırlı olsun...

hoşgeldin canım artık rakibiizz
ben 13. takımdann
sağlıklı kilo almalar Şeniz
sırnaşık şey
nereus bak fena yapacam, burda yokken takımı kilitleyip gidecem bişi yazamıycan :mymeka:

sen çok beklersin şikerciğim bu yarışmanın en hoş en paylaşımlı takımı biziz yerimseniben kimse bizim takımı bırakıp başka takıma geçmez:1closedeyes:

neden ki...
yapmıyorlar mı, ya vericem ben bu kiloyu ama nasıl var mı bildiğin iyi dietler :uhm:
aman canım sakın ha sen nereusa bakma biz bu yarışmanın en çok en güzel paylaşımını yapan takımızyerimseniben sakın ona kanıp biyere gideyim deme, o herkesi ayartmaya çalışır böle gidip gelip ...

var canımmm
ayy kıyamamm sana yaa
seni bizim takıma alalım ilk fırsattaa
ben yardım ederim sana merak etmee canişşş Şeniz :1hug:
senin yardımını filan istemiyoruzzzz:mymeka:

günaydın canlarım...
biliyor musunz...bugün benim doğumgünüm
canım doğum günün kutlu olsun, sağlıklı, huzurlu bir ömür dilerim, mutlu ol inşallah.a.s.

erir erir merak etme
mekik çek sürekli
karnını içeri çekip bırak gün içinde bişey kalmazz
kısa zamanda yerimseniben

sen ona buna akıl vereceğine kendi göbeğine bak naniknanik hahahaaa:roflol: doktor bilem hamilemisin didi sanasırnaşık şey bide kendini tarif etmiş şöleyim böleyim diyekafamçokkarıştı

Bak nereus cadısı bizim mahalleye pek fazla takılmaya başladın:mymeka: her geldiğimde mahallenin duvarlarında anarşik anarşik yasılar görüyorum yok pasta yiyin yok bizim takıma gelin filan gibi...

yavaş yavaş başladım dün akşamdan beri mekik çekmeye.
ama ben bi ara başlamıştım böyle evin içinde bi kaç harekete taş varmış böbreğimde

ekmeği hayatından birdenbire çıkartma canım günde 3 dilim flan ye, özellikle akşam yemeklerinde yemeye çalış 1 dilim akşam yemeğinde yemediğinde sakıncası var ama sor bende sölerim neydi sakıncası diye:roflol: unuttum

tamam öle yapayım o zaman. şu işten bir ayrılsam yürüyüşe başlıcam, iş yerinde sürekli oturma halindeyim. peki biş isorcam ben yağlı peynir yiyorum sabah kahvaltılarında o zaman napıcam bişi olur mu :uhm:

senağlama
gelmiyorumm
göbeğim önde gideriimmmm senağlama senağlama

Xtabucum bak senin yediklerinin yanına fikirlerimi yazdım canım kırmızıylada dkkat çektim..a.s.

canım çok kısıtlı diyet listelerinin haricinde doktorlar bile normal peyniri öneriyor iyice yağsıza kaçma, ben hiç yağsız aramadım bugüne dek...
senağlama
gelmiyorumm
göbeğim önde gideriimmmm senağlama senağlama
gitme kıyamam:jeyyar:

canım çok kısıtlı diyet listelerinin haricinde doktorlar bile normal peyniri öneriyor iyice yağsıza kaçma, ben hiç yağsız aramadım bugüne dek...

gitme kıyamam:jeyyar:
ters mekik çekeniniz var mı aranızda hiç :uhm:

ben spor salonuna gidiyorumda hoca çektiriyosositososito 50 düz 50 ters 50 yarım 50 sağ çapraz 50 sol çapraz:roflol:
sağı solu hiç denemedim ama ters denedim denediktten sonra böbreğimdeki taş delirdi.
ya nasıl çekiyorsun 50 mekiki ben çok zorlanıyorum dün akşam anca zorla 10 tane çektim. bu sabahta beş bide düz yani

sağı solu hiç denemedim ama ters denedim denediktten sonra böbreğimdeki taş delirdi.
ya nasıl çekiyorsun 50 mekiki ben çok zorlanıyorum dün akşam anca zorla 10 tane çektim. bu sabahta beş bide düz yani

canım inan bende evde kendi başıma yaparken 10 tane çekemezdim ama 2 aydır devam ediyorum haftada bir gün mutlaka mekik günümüz oluyor karın ve sırt kasları için, artık yapa yapa alıştım önceleri arada takılıp kalıyordum şimdi yetmiyor hiçte zorlanmıyorum ayrıca ağırlık olan bir alet var hoca denetiminde başlamadanda onda yapıyorum 150 kez filan ama şimdi bana biri çıkıp anlatsa bu kadar yapıyorum diye ben inanmam yerimseniben fakat ciddi ciddi hiç etkilenmeden yapıyorum ama şöyle bir şeyimiz var kuralımız.. 20 çekeriz 5 saniye dinleniriz herşeyde öyle yapıyor hoca...tabiki salondan bayılır halde çıkıyoruz ne kadar etkilenmiyoruz desekte bacaklarım titriyor eve dönerkenbenneyaptımki

sportiecim çalışmamanın avantajı diyelim. sabah kalkar kalkmaz hop evi bir toparlayıp kahvaltı sonra da yürüyüşşş çok zevkli.. ben de hapşırıyorum ikide bir gözlerim yaşarıyor :bbo: o ot da neymiş yahu ilk defa duydum -tatlicadiarzu-

günaydın canlarım...
biliyor musunz...bugün benim doğumgünüm

canım benim doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdunn hihoyyyt hep mutlu ol arkadaşım a.s.

sel'cim hoşgeldin takımımıza..

kallisim
ben sektirmem kahvaltımı zaten hiç. uyarın için çook teşekkür ederim :1hug: hergün dokuz en gec dokuz bucukta yaparım ama nedense bugün canım istemedi. sonra düşündüm yürüyüşe cıkıcam metabolizmam calıssın dedim, cıkmadan yaptım kahvaltımı kaydirigubbakcemile

şunuda ekleyeyim benimde belimde 3 yerimde fıtık var ve kilo verip sporuda hayatıma kattıktan sonra ne bel ağrısı ne fıtık ağrısı yaşamadım... 2 yıldır böyle.. spor yaparken etkilenirim diye korktum ama hayır hiç etkilenmedim... eşim bile şaşırıyor arada diyorki senin bel ağrına ne oldu çünkü çok zaman ağlayarak kalkardım yataktan.....

anladım bende o zaman 5 den başliim durayım 5 saniye mola veriyim bi beş daha çekeyim. ağrılarım azaldıkça alıştıkça 5er 5er artırayım. faydalı olur mu :uhm:

anladım bende o zaman 5 den başliim durayım 5 saniye mola veriyim bi beş daha çekeyim. ağrılarım azaldıkça alıştıkça 5er 5er artırayım. faydalı olur mu :uhm:

canım sadece göbeğinlemi sorunun varda mekikte ısrar ediyorsun hani ağrı sancı başlamasın yine.. fayda etmeye eder tabiki olmazmı hiç faydası ama kendinide hırpalama.. sadece göbeğinde değilse sorun yürümeyi filan denesen..

sana kesinlikle katılıyorum kallistecim. ben de bu yaz bel fıtıgı ameliyatı oldum. doktor belinin iyileşmesi, kaslarının toparlanması, ağrıların azalması 1.5 yılda ancak olur dedi. ve hakatten de zaman zaman ağrıyordu belim. ama şubat ayında 1 ay spora gittim (hamile kalınca bırakmıştım) ve başladığım günden beri belim hiç agrımıyor. yalnız ameliyatım yeni olduğu için mekik çekmem ve cok agırlık kaldırmam yasak o kadar. 1 aylık spor bile beni hala idare ediyor yani.

tabi yürücemde.ya söle sölim. ben 49 kiloydum bir buçuk sene içinde 58 kilo oldum. şimdi yeniden eski kiloma dönmek istiyorum, çünkü böbeğim çıkıyor elbet diğer yerlerimde de vardır fazlam ama göbeğim daha çok dikkat çekiyor. işten çıkayımda yürüyüşe de başlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…