Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ayrı kilolardayız dediim
hem ben sel için söyledim
peri kızı gibi olursun diye
biliyorum ben şişgo ve hamile gibi duruyorumm
beni kim alırki biliyorummm senağlama senağlama
perki kızı kimm ben kimm
yağ çuvalı gibi duruyorumm senağlama senağlama

günaydın cedric cim,

iyi bir hafta diliyorum
Haftasonu internete giremiyorum, neler olmuş şöyle bir bakıyım dedim,
yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel,

Cedric'cim, diyet nasıl gidiyor ? bu cuma rekor yapıcaz değilmi
ben cumartesi trekking e gittim toplamda 17 km yol yürüdüm ama öyle düz yol değil 1300 mt tırmandım mahvoldum, ama inişli çıkışlı orman içinde patikalardan çok güzel bir gün geçirdim
Toplamda 5,5 saat yol yürüdüm
iki haftada bir yapıcam bu işi inşallah, valla ne selülit kaldı ne bişey :)

gunaydın sportie.yazdıgım gıbı dıyet ıyı gıtmedı cumadan berı.toplamaya calısıyorum kendımı.yanı bılemıyorum nıye olmasın dıyorum rekor olayına.ama herkes verırse tabı:jeyyar:

hayatım o çok ağır bir diyet, iyi gitmemesi çok normal, sakın moralini bozma,

daha mantıklı yapılabilir bir diyetle de çok güzel sonuç alırsın hiç merak etme,

bu hafta ben kesin kilo veriyorum yani, zaten benim geçen hafta da 200 gr. gitmiş gibiydi ama tartım dijital olmadığı için kandırmaca da olsun istemedim
kesin iki haneli rakama düşeceksin, biraz hareketliliğini artırım meyve ve sebzeli beslenmeyle bu iş olacak merak etmea.s

günaydın herkese a.s.

nasılsınız bakalım? ben şimdi yürüyüşe gidiyorum sonra da dermanım kalırsa nivea body cd sini takıp biraz spor yapıcam. kalmazsa onu da akşam yaparım artık. daha kahvaltı da etmedim canım bişey istemiyor. bahar geldi, benim bahar nezlem de başladı malesef. burnum akıyor gözlerim kırmızııı -tatlicadiarzu-

karısdırıyosun sanırım ben ortak dıyetı yapmıyorum.kendıme aıt bır rutın duzenım var dısına cıkmayıda dusunmuyorum yanı.

öle deme zayıflican sen ben inanıyorum :1hug::1hug:

günaydın bu arada artık bende sizinleym kızlarhihoyyyt

günaydın bijoux,

hadi kolay gelsin ne güzel başlıyorsun güne harika

bende de var bahar nezlesi durumu valla, ibrahim saraçoğlu'nun kitabında okumuştum
üzerlik otunu kaynatıp 10 dakika buhu yapın diyordu iyi geliyormuş deniycem onu
aynı zamanda bende allerjik hapşırma oluyor birde

karısdırıyosun sanırım ben ortak dıyetı yapmıyorum.kendıme aıt bır rutın duzenım var dısına cıkmayıda dusunmuyorum yanı.

cedric cim, haklısın karıştırdım, mehalim sen ve reyhan abla birlikte yapıcaksınız diye kalmış aklımda

kendi sisteminle devam etmen daha iyi bence
kolay gelsin canım

kız sen bunlarla yarışırsa kesin kilo alırsınn kaydirigubbakcemile3
benden sölemesi nereus söylediydi dersin
zaten hep reyhanı tek bırakıyorlar bizim takıma alcaz onuu
mehalimle kallisin hep işleri var biliyorum durumumunuz çok vahim bence
allah kolaylık versin canişimmm
Şeniz :roflol:

neden ki...
yapmıyorlar mı, ya vericem ben bu kiloyu ama nasıl var mı bildiğin iyi dietler :uhm:

var canımmm
ayy kıyamamm sana yaa
seni bizim takıma alalım ilk fırsattaa
ben yardım ederim sana merak etmee canişşş Şeniz :1hug:
sağol neroş yaaa takım falan farketmez zati, ben şu göbeğimi eritip yine normale döniimde başka bişi istemiyorumfisfisfis

sağol neroş yaaa takım falan farketmez zati, ben şu göbeğimi eritip yine normale döniimde başka bişi istemiyorumfisfisfis

erir erir merak etme
mekik çek sürekli
karnını içeri çekip bırak gün içinde bişey kalmazz
kısa zamanda yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…