- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.421
merhaba reyhan ablacıgım.nıhayet geldım evıme.cok yorgunum hıcde dıyet mıyet yapmadım.ne bulduysam yedım cuma dan berı .bandta yuruyup gelıcem
yazdıklarını okuyunca bizim takımca başlattığımız konu geldi canım sana tavsiye ederim oku bak neler yaşamışız gerçekten kilo yüzünden içimizde oluşan burukluklar ne incitiyordu bizi ben 60 kilo olalı öyle havam değiştiki anlatamam insanın aynada kendini beğenmesi süper ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yet-surecinde-oncesinde-hissettiklerimiz.html
yediklerin bana cok iyi geldi tabucugum. hicde fazlalik yok. en güzelide spor yapman. sakin sakin birakma azaltma. cogalmasanda böyle devam et. sebat et sonunda gülecek olan mutlu olacak olan sensin.
kendine kisa süreli hedefler koy. örnek::: 1 mayista 100ün altina inmeliyim gibi. yeni basladin diyete ilk haftalar cok iyi verilir. bundan yararlan canim. okadar gencsinki metabolizmanin en hizli oldugu zamanlar. bunun kiymetini bil. hayata yeni basladin.doya doya yasamak hakkin canim. basarilar ve cok cok irade gücü diliyorum.
sorma reyhan ablacığım evlendikten sonra kilo aldım kıyafetlerim olmaz oldu sonra nihayet kilo verdim istediğimi giymeye başladım sonra meleğim süpriz yaptı eşofmanlarlayım zaten yaklaşık 20 gündür kıyafetlerimi denemedim bile ama tartı söylüyor bana acı gerçeği bir tarafdanda karnım azıcık çıktı eşimle ben seviniyoruz bakıp bakıp:roflol:senin kızda sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğini kilolar gidermerhaba mehalim. günün güzel gecmis sevindim canim. havalarin b u ani düzelmesi cok iyi oldu ya herkes memnun mutlu sanki.
candy dedene gecmis olsun canim üzüldüm
balli hosgeldin.. cokmu kilo aldin ya?
benim kizda moralsiz sise sise patliyacagim diyor. hicbirseye girmiyorum diyorkaydirigubbakcemile3
merhaba canımcığım bugün hava gerçekten çok güzeldi bende eşimle açıkhavada kahvaltı yaptımSelam
merhaba annecim nasılsın
honey hg canım
benim piknik güzeldi kaçamak yapmadım 30 dk yürüdüm biraz yakar top oynadık birazdanda banyoya gireceğim artıkın gelirrmiyim bilmem .
kallis hiç uğramamış mı bak hele gezmeden girememiştir
kızlar acicehre diye bir bitki tohumu varmış duydunuz mu yararı ve zararı varmı biliyormusunuz?? benim arkadaşım içmeye başladı günde 2 adet merak ettim sizlerden kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?