Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba reyhan ablacıgım.nıhayet geldım evıme.cok yorgunum hıcde dıyet mıyet yapmadım.ne bulduysam yedım cuma dan berı .bandta yuruyup gelıcem

aman güzelim.. ne olur aman. hemen ama hemencecik toparlan.bukadar güzel gidiyorken ne olur tökezleme. benim icin, takim icin, herseyden önce kendin icin ne olur cedric..
sen bana kiyamazsin degilmi? bende senin üzülmene dayanamam. iki haneli rakamlara inince bunu nasil kutliyacagimizi düsün. ben sana güveniyorum 18 gün kaldi 1 mayisa. sen becereceksin bu isi tamammi seker?Şeniz

bende yapiyorum o diyeti melis. ikinci gündeyiz . bugün epey zorladi beni ama gün gecti sayilir.insan evdede olunca cok zorlaniyor.

kallisim 5000 adim tamamlandi. 3000 i kosu bandinda geriside evde bahcedeki dolasmalarim falan
bugün artirdim kosu bandinda 20 dakika yürüdüm ama 5.3 km hizla. aradada kosmaya calistim ama kosma sayilmaz pek cok cok hareketsizlesmisim. bunun degismesi gerek. yarindan itibaren 20 dakika kosu bandi 15 dakikada bisiklet yapacagim. gecen yilki enerjimi istiyorum

slm arkadaşlar hafta sonu misafirlerim vardı fırsat bulamadım...özür dilerim...biras geçmişe baktım herkes yediklerini yazmış bende yazmaya bugünden başlıyım...

____SABAH____

- 1 tane haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates, 2 fincan şekersiz çay (ekmek yok hayatımda...)

12:00 'de bitkisel çay içtim

14:00 'de 3 tane köfte,2 haşlanmış patates, biras peynir, domates

17:30 'da 2 parça ızgara tavuk,1 parça yine ızgara et , 1 dilim çavdar ekmeğinin yarısı

19:00'da yarım bardak süt yarım bardak suyla hazırlanmış nescafe, 4 tane petibör bisküvi(aslında o bisküviyide yemezdim ama misafir var die ayak uydurdum benneyaptımki

20:00 de 5,6 hızda 33 dk yürüdüm...162 kalori yaktığımı ve 3 km yürüdüğümü gösterdi(onun yalancısıyım)

buz gibi suyla duş aldım (baya sıkılaştırıo...ama hasta olmazsam iidir)....

yatarkende 1 bardak süt içmeyi düşünüorum....işte bugün böle geçti....aslında yemek saatlerimde değişiklik oldu 17 de yemem gerekeni 7 de yemek zorunda kaldım 7 yemem gerekenide 17 de yedim...olsun napalım olcek o kdr...sonuçta aynı kalori alındı...hata akşama daha hafif bişilerle geçiştirmiş oldum....

çok mu yiyom acep:1no2:

annem ben düğn çok zorlanmıştım bugun daha iyi geçti nelere hayır dedim bugun anlatamam baklava kola kurabiye off yağlı etler tavuklar malum mangal yapmıştık :)) köftemi yağsız kıymadan hazırladım bol salata ile yedim ben :))

tabucum iyi gibi görünüyor yediklerin ancak bakalım bunu hafta sonu görecez çok detaylı incelmedim ancak

bnm göbekte ciddi derecede bir sıkılaşma mevcut...bu durumdan çok memnunum...yürüdükten sonra 10 dk göbek hareketleri yapıorum...sarkıktı biras toparlandı...dvm eder inş...

valla bende nelere hyr diorum bi bilseniz...kızıma aldığım çikolataları görseniz...dolapta ve ben kesinlikle yemeyi aklımdan bile geçirmiorum....öle çok tembihledimki çevremdekileri...ısrar bile etmeye çekiniolar....annem süper arnavut böreği yapmak istio benden çekiniomuş...anne dedim yap ben elimi sürmem...kesin kararlıyım dedim...ölmek var dönmek yok...ablam süper bi tatlı yapmış...asla dedim elimin tersi ile ittim resmen...böle olmak zorundayım...sağlığım ve estetiğim için....sonunda mutlu olacağımı düşünerek kuvvet alıyorum...yürüyüş yaparken bile o kdr sıkılıodum ki....şimdi can ata ata çıkıyorum ...biliyorum ki başarıcam bu sefer sizinde desteğiniz ve dostluğunuzla....koşu bandının önüne koca bir boy aynası koydum tv nin karşısında vakit daha iyi geçio

kaydirigubbakcemile5 xTABU vallaha süpersinn sana hayran kaldım bu azimle çok kısa sürede hedefe varacağına eminim yazdıklarını okumak bana bile iyi geldi :lepi: zafer bizim olacak:))

ewt ablacım bende kendime inanamıyorum...bir günüm tatlı herhangi bişeysiz(bisküvi bile olsa) geçmezdi...bu seferki başka...inş ablacım inş...hedefe varmak istiyorum gerçekten bunu yapabileceğime inanaıyorum...artık çok sıkıldım "aman yine mi diyettesin" sözünden...verirsin gene alırsın, onun yapacağı diyet bir hafta.....işte bunun olmayacağını bu sefer gerçekten göstermek istiyorum...2 üniversite mezunu biri olarak ewdeyim çünkü kilolarım yüzünden güvenimi yitirdim...artık kendine gelme vakti...yaşım daha 24...bana pes etmek, boşvermek yakışmıyor...çevremdekiler hırsımla azmimle tanırlar beni...noldu sana demelerini artık istemiyorum...çok yakın arkadaşlarım başarırsın diolardı bense kendimi salmış nolursa olsun modunda...o modu 2 nisanda kapattım ablacım...artık kendine gel titre salla modu açık:roflol günden bu güne tek bir kaçamak yapmadım bu bnm gibi gırtlağına sahip olamayan biri için büyük başarı....pazartesi diyete girip akşama bitiren biri olarak yane....inş böle dvm eder ve etmesini diliyorum...birasda size karşı sorumluluk hissediyorum...buda bnm için artı...durmak yok yola dvm:teytey:

yediklerin bana cok iyi geldi tabucugum. hicde fazlalik yok. en güzelide spor yapman. sakin sakin birakma azaltma. cogalmasanda böyle devam et. sebat et sonunda gülecek olan mutlu olacak olan sensin.
kendine kisa süreli hedefler koy. örnek::: 1 mayista 100ün altina inmeliyim gibi. yeni basladin diyete ilk haftalar cok iyi verilir. bundan yararlan canim. okadar gencsinki metabolizmanin en hizli oldugu zamanlar. bunun kiymetini bil. hayata yeni basladin.doya doya yasamak hakkin canim. basarilar ve cok cok irade gücü diliyorum.

ewt ablacım kalliste ablam beni yarışmaya davet ettiği zmn okumamı tavsiye etmişti...bende hiç zmn kaybetmeden okudum. güç aldım....yaşadıklarımız ve hissettiklerimiz aynı...hepimiz birbirimizi iyi anlayabiliyoruz...en önemlisi bu....

ablacım çok iyi kilo vermişsin...sanırım 24 kilo...süper bi başarı...ne kdr zmnda verdin acaba...merak ettim...kaçamaklar oldu mu spor falan....

tşk ederim ablacım...inan bir günde yediklerimin sadece 10 da biri....ewt doktorum demişti yaşınız genç bunun avantajını kullanın kolay verirsiniz demişti...2 ayda 12 kilo vermiştim ve hafta 1 kez kaçamaklar yapmmama rağmen...haftada 3 kez 35-45 dk arası yürüyüş yapıodum tempolu bir şekilde....sonra kilo verimim düştü dolayısıyla azmimde yarıda kaldı...o anı bi geçebilseydim doktorunda dediği gibi direnci kırarsanız vücut daha cabuk kilo vermeye başlar...sabredin demişti ama başarılı olamadım maalesef...su an ki durumum bana süper gözüküo...ancak direnmeye başlarsa işte o zmn kendimden emin değilim...acaba pes edermiyim die düşünüorum:bbo:

çok zor uğraşıp didinip haftalarca aynı kiloda kalmak...bunu atlatan işin yarısını geçmiş gibi oluo sanırım...bol sabır diliorum kendime ve herkese...oldukça uzun olan,gayret ve azim gerektiren bu yolda herkese başarı diliorum....:enbuyukkk:

kızlar acicehre diye bir bitki tohumu varmış duydunuz mu yararı ve zararı varmı biliyormusunuz?? benim arkadaşım içmeye başladı günde 2 adet merak ettim sizlerden kullanan varmı?

ben ilaçların etkisine inanmıorum...ewt verdirebilir...ama en kısa zmnda da geri aldırdığı bi gerçek...onlarla vakit harcamaktansa sağlıklı ve kalıcı kilo verme taraftarıyım ben...bu bnm şahsi fikrim...insan isteyince başarabilior...bir çok örneğide var...biz neden olmayalım...hihoyyyt

sorma reyhan ablacığım evlendikten sonra kilo aldım kıyafetlerim olmaz oldu sonra nihayet kilo verdim istediğimi giymeye başladım sonra meleğim süpriz yaptı eşofmanlarlayım zaten yaklaşık 20 gündür kıyafetlerimi denemedim bile ama tartı söylüyor bana acı gerçeği bir tarafdanda karnım azıcık çıktı eşimle ben seviniyoruz bakıp bakıp:roflol:senin kızda sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğini kilolar gider
merhaba canımcığım bugün hava gerçekten çok güzeldi bende eşimle açıkhavada kahvaltı yaptım
hadi bakalım 5.takımın güzelleri yaz geldi fazlalıkları atıp incecik olmak için acele ediiiiiinnnŞeniz

ıyıgeceler canlarım,gerci kimseler de kalmamis ama...
ben pek ugrayamiyorum bugunlerde,umarim bana kizmiyorsunuz...
en kisa zamanda toparlamak istiyorum,hepinizi cok cok opuyorum.

iyi geceler takimim bugun hic ugrayamadim kusura bakmayin gecmisi okudum ama su an aklimda hicbisiy kalmadi tekrar goz atarim bos bir zamanda
diyeti guzel gidiyo sabahtan yapmiyorum ama ogleden sonra mutlak duzenli ara yapiyorum ama cok ac hissediyorum kendimi bol bol su iciyorum spor iki gundur cok guzel yuruduk gorumcemle oda cok seviyo yurumeyi hatta bide spor aleti almis kendine neydi o hani steper mi neydi i he iste ondan almis evde yapiyomus 1.5 kilo kadar fazlasi var nasil kiziyo kendine nasil aldim falan diyee
esim cocuklar halalari 3 gundur guzel vakit gecirdik gezdik falan banada iyi geldi coktandir evden disari adim atmamistim gezme anlaminda cocuklarada iyi geldi
dun gece ugradim aslinda buraya ama mesaj yazamadim gorumcem tam bir giyim hastasi gunduz bir yakkabi gordu magzada cok pahali geldi ona nette biraz onlari baktik felan allahim yaa ne sitelere uye olmus oda hep modayla ilgili bee cok sasirdim yaa cabuk su kilolari atalim kizlar neler var neler yaaa tam bizlere gore nasil olsa zayiflayinca giyecek bisiyimiz kalmiycak mecbur kucuk beden alisveris yapicaz demiii anaaaam ben o kiyafetleri gorunce dahabir gaza geldim yaw
kallisim mehalim rica etsem bize biraz guzel kizlarin giydigi cicilerden gosterseniz yaz modasi falan bizde daha bir heveslensek ben heveslendim acayip motive oldum takimca motive olalim isterim nedersiniz
neyse gece gece cok yazdim hadi yarin gorusuruz opuyorum hepnizi benim canlarim canim arkadaslarim

gunaydın kızlar.hayret bugun kallıste den once gelmısım.esım yokya bılg karsısında kahvaltı yapıyorum.yapdım bıtırdım 1dl ekmek bıraz lıght kasar.merak etmeyın bugun toparlanıcam.bırazcık kılo almıs gorunuyorum ama toparlanırım.ayrıca cok tsk ederım kallıste mehalım benım kılo agırlıgıma uygun bır arkadas cagırdıgınız ıcın.bundan sonra motıvasyonum daha ıyı olur ıns.ısde boyle bugun dısarıda ıslerım var ama ne zaman cıkarım bellı degıl.ekranım acık olur zaman zaman ugrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…