yaa bunu eşime yapmak istiyorum ama ölcüler aynımı olmalı yoksa farklımı nasıl yapıcamı bilemedim yardımcı olurmusunuz?
ilgin için teşekkürler canım
esinin ayaginin buyuklugune gore oreceksin canim.bu olcu tahminen 38 numarali ayaklar icin..biraz daha buyuk orersin..
resme bakarak çözdüm işi sanırım.. suan 3parmak kadar ormustum bu ordugum yer bılek kısmı oluyor daha ayak kısmına gelmedim..burayıda uzun tutucam demi..doğru anlamısım yani?
3 parmak az gelir bilek kismi icin, bir o kadar daha ormelisin bence..o kisim bilek kismi evet..ayak kismi esinin ayaklarinin buyuklugune gore buyutursun canim...birde ipin kalinligida ilmek sayisina etki ediyor..
ilk patikteyım hala daha...
yaa parmak ucundayım kesmeyı yaptım iyi hoş ama arttırmayı beceremdım bi turlu kendımede sınır oldum uffff... arttırmaları -boş ilmek atamıyorum bi turlu şişe- yapamıyorum(
bir tarif edermısınız belkı becerebilirim?
Kızlar 56 ilmik yaptım ama bu az değil mi benim bileğimi asla dolamak..
56 ilmik tek mi yoksa çift mi olacak??
merhaba ben geldım :) patiğimide bıtırdım çok güzel oldıuresım yuklemeyı beceremıyorum oyuzden koyamayacagım kusura bakmayın.. eşimde çok beyendi hatta facebookumda paylaştım hehehehe
bu arada tşkler frseker swenın sayende oldu birazda
şimdi 6yasındakı yegenıme yapmak istiyorum .. şimdi 56 ilmeğin yarısıyla baslasam nasıl olur? yani 28 ilmekle baslasam çok mu kucuk olur yoksa bu bile buyuk kaçarmı daha mı kucultmelıyım sizce?