Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu 5 şinci katmı 1 rinci katmı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tuanatg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
276
26
5şinci katmı 1 rinci katmı kızlar yardım kaynanamı olduğu binaya taşınıcaz o birinci katta olucak cadde üstü yol gecen biyer de ev 5 katamı yoksa birinci katamı girsem birinci katta kapı karşı komşum kaynanam olucak 5 katta olmiçak tabi ama oda bina bakımından risklimi olduğu için iki kızım var 7 yaş 16 aylık 5 kat old yardım önerilierinizi bekliyorum

5şinci katmı 1 rinci katmı kızlar yardım kaynanamı olduğu binaya taşınıcaz o birinci katta olucak cadde üstü yol gecen biyer de ev 5 katamı yoksa birinci katamı girsem birinci katta kapı karşı komşum kaynanam olucak 5 katta olmiçak tabi ama oda bina bakımından risklimi olduğu için iki kızım var 7 yaş 16 aylık 5 kat old yardım önerilierinizi bekliyorum
5. katta oturuyorum. asansörsüz. her gelen misafir dert yanıo. düşün ki ekmek almaya çöp atmaya bile gitmeye üşenir olduk. fakat sessiz sakin. güneş görür evin sıcacık olur içn açılır.giriş kat ise ses konusunda çook sıkıntılı. mahalle evinde salonundaymış gibi. tv seyrederken bile çocukların sokaktaki seslerinden duyamayabilirsin :KK70: yaşanmıştır yani varsayım değil. sabahın köründe çocukların oyun bağırtıları. apartmana her gelen gidenin ayak sesi.
merdiven inip çıkarım hiiiç dert değil dersen kesinlikle 5. kat. asansör varsa hele hiç düşünme. hayırlısı olsun..

5.kat daha mantıklı bence. En azından üst katından biri bişey silkmiycek cam yıkamıycak silmiycek camların kirlenmiycek. Daha çok güneş girecek daha az ses gelecek. Çocukların için çok dikkatli olmalısın ama.

5 kat kaynana dan uzak:)

5. katta oturuyorum. asansörsüz. her gelen misafir dert yanıo. düşün ki ekmek almaya çöp atmaya bile gitmeye üşenir olduk. fakat sessiz sakin. güneş görür evin sıcacık olur içn açılır.giriş kat ise ses konusunda çook sıkıntılı. mahalle evinde salonundaymış gibi. tv seyrederken bile çocukların sokaktaki seslerinden duyamayabilirsin :KK70: yaşanmıştır yani varsayım değil. sabahın köründe çocukların oyun bağırtıları. apartmana her gelen gidenin ayak sesi.
merdiven inip çıkarım hiiiç dert değil dersen kesinlikle 5. kat. asansör varsa hele hiç düşünme. hayırlısı olsun..

="aslla, post: 38829862, member: 219566"]5. katta oturuyorum. asansörsüz. her gelen misafir dert yanıo. düşün ki ekmek almaya çöp atmaya bile gitmeye üşenir olduk. fakat sessiz sakin. güneş görür evin sıcacık olur içn açılır.giriş kat ise ses konusunda çook sıkıntılı. mahalle evinde salonundaymış gibi. tv seyrederken bile çocukların sokaktaki seslerinden duyamayabilirsin :KK70: yaşanmıştır yani varsayım değil. sabahın köründe çocukların oyun bağırtıları. apartmana her gelen gidenin ayak sesi.
merdiven inip çıkarım hiiiç dert değil dersen kesinlikle 5. kat. asansör varsa hele hiç düşünme. hayırlısı olsun..[/QUOTE]
Cn sao

Hepinize tesrkur ederim ellriniz der gormrsin burda yazilanlara gore hareket etmek istiyorum gorusler cok onemli evde asanssor olucak

mütahitten yapılcağı için bana dekorasyon önerileri olanlar varsa yazabilirler dostlar

X