5 senelik arkadaşıma hediye almam lazım

sturhan_

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
16
1
6
34
İstanbul
Kizlar Merhaba.5 yıldır cok sevdiğim en yakin arkadasim dostum dediğim kisinin doğumgünü 7 nisanda. Üniversite nedeniyle ayri sehirlerdeyiz. Ve onun doğumgünü olduğu zaman benim vizelerim basliyor olacak :/ yardiminiza n ihtiyacım var yardimci olursaniz cok sevinirim :)

onun için anlamlı bir kitap ve çok güzel bir film olabilir..ve kitabın arasına ayraç olarak ikinizin fotoğrafını bastırıp yaptırabilirsin .. fotoğraf albümü. havalar soğuk olsaydı deri eldiven derdim.cüzdan..gümüş takı..çok güzel bir seccade +tespih olabilir..arkadaşının özelliklerini de yazsaydın ona göre daha kolay yardımcı olurduk :)eğer yemek yapmayı seviyosa englsh homeda çok güzel önlükler var mesela..en güzeli aslında pijama takımı..arkadaşım almıştı bana hala kullanıyorum..eğer tatlı şeyleri seviyosa fondü seti..

Pijamasi falan var aslinda hayalimz ikimizdede ayni pijama falan olmasiydi bi zamanlar :) resim bastirmayida düşündüm ancak ben kapandigimdan beri beraber fotogrfimiz yok yani acik halimle var. Kitap ayraci yaptirabilirim aslnda :) kendisi koyu besiktasli siyqh beyaz ve en cok da kirmizi renkleri seviyo geçen sene kirmizi trenckot almistim ona cok severek giyiyio hala :) acaba diyorm gitmeden kutu falan mi yapsam ona kirmizi bi cuzdan bi tsort bde cikolatalar notlar falan :) tesekkur ederim bu arada :)

rica ederim canım :) kutu içinde birkaç sürpriz de çok hoş iyi düşünmüşsün.. bu arada şeker hamurundan Beşiktaşlı kurabiye yapıp da koyabilirsin.yapması çok keyifli oluyo :)

İkinizinde bulunduğu komik bir resminiz var mı..
Var ise bu resmin karikatürünü çizdirin..
Resmin karikatür halini de tişörte bastırın..

Oh mis gibi hediye hem komik hem anlamlı ..

İkinizinde bulunduğu komik bir resminiz var mı..
Var ise bu resmin karikatürünü çizdirin..
Resmin karikatür halini de tişörte bastırın..

Oh mis gibi hediye hem komik hem anlamlı ..

Cok güzel bi fikir :) ama dedigim gibi acik resimlerim olduğu icin onda bunu yapmam sanirim .onu yastik falan olarak düşünebiliriz :)

Cok güzel bi fikir :) ama dedigim gibi acik resimlerim olduğu icin onda bunu yapmam sanirim .onu yastik falan olarak düşünebiliriz :)

Ayrı ayrı iki tane yaptırın..
Veya sadece onun resmi olsun , ona özel..
Konuşma kısmında sizle alakalı bir tema olur ..
Bence çok hoş bir hediye olur .Değerlendirin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…