Nasil Yazmaya baslayacagimi bilemiyorum gercekden .. Gözlerim dolup dolup bosaliyor ..
Hassmedemiyorum artik yasadigim olaylari ..
Esimle 3. sene bi sevgili döneminden sonra evlendik ..
2. Evlilik yil dönümümüz daha Agustosda dolacakdi ..
dolacakdi diyorum cünkü son uzatmalari oynuyoruz ...
Bu 1.5 sene evlilik sürecinde 15.ay askerlik yapdi ..
zor günlerimiz oldu .. asker iken hep moral verdim her daim yanindaydim
kendi piskolojim bozulsa bile hic ödün vermedim kendimden ve hep ona destek cikdim moral olarak .. bi esin en büyü görevidir bu hic bi zaman sikayetci olmadim ..
Askerlik bitti ve evimize döndü esim .. 1 ay sonra mutlu haberle evimiz neselendi ..
Hamile oldugumu ögrendim ..
Kayinvalidem tarafindan basdan beri istenmeyen gelindim ..
bi türlü sevemedi beni .. her seferinde esimi doldurmaya bizi ayirmaya calisiyordu .. basaramadi evlendik hala devam etti ..
Hamile oldugumu ögrenince dolduruslari daha da artti ..
Ve bu dolduruslara eskiden kulak asmayan esim son 1 bucuk aydir inaniyor ,dinliyor ve uyguluyor ..
Adami benden resmen soguttu .. Neymis efendim esim askerdeyken ben neden onlarda kalmamismda yurt disna annemin yanina gitmisim .. yoksa onlara hismet etmekdenmi cekiniomusum .. onlarin ordaki kizlar böyle yapsa tek bi kursunla yok edilirmis vs ..
esimde bunlari duyup beni ignelio .. olaylar büyüo ve her gün kavga ediyoruz ..
en büyük darbeyi bi kac gün önce yedim .. hamile olmama aldiris etmeden üstüme yürüdü ..
bisey yapmadi ama o son nokta oldu bende ..
dayanamiyorum artik .. her gün kavga her gün laf sokmalar ..
dün en sonunda avukatimi aradim ve bosanmak istedigimi söyledim
pazartesi gidip görüsecegim avukatimla ..
Bebegimi böyle bir yuvanin icinde dünyaya getirecegime yanliz büyütürüm daha iyi ..
sizce ne yapmaliyim devammi etmeliyim bu eziyetlere ? saglikli düsünemiyorum artik ..
mafoldumben
Hassmedemiyorum artik yasadigim olaylari ..
Esimle 3. sene bi sevgili döneminden sonra evlendik ..
2. Evlilik yil dönümümüz daha Agustosda dolacakdi ..
dolacakdi diyorum cünkü son uzatmalari oynuyoruz ...
Bu 1.5 sene evlilik sürecinde 15.ay askerlik yapdi ..
zor günlerimiz oldu .. asker iken hep moral verdim her daim yanindaydim
kendi piskolojim bozulsa bile hic ödün vermedim kendimden ve hep ona destek cikdim moral olarak .. bi esin en büyü görevidir bu hic bi zaman sikayetci olmadim ..
Askerlik bitti ve evimize döndü esim .. 1 ay sonra mutlu haberle evimiz neselendi ..
Hamile oldugumu ögrendim ..
Kayinvalidem tarafindan basdan beri istenmeyen gelindim ..
bi türlü sevemedi beni .. her seferinde esimi doldurmaya bizi ayirmaya calisiyordu .. basaramadi evlendik hala devam etti ..
Hamile oldugumu ögrenince dolduruslari daha da artti ..
Ve bu dolduruslara eskiden kulak asmayan esim son 1 bucuk aydir inaniyor ,dinliyor ve uyguluyor ..
Adami benden resmen soguttu .. Neymis efendim esim askerdeyken ben neden onlarda kalmamismda yurt disna annemin yanina gitmisim .. yoksa onlara hismet etmekdenmi cekiniomusum .. onlarin ordaki kizlar böyle yapsa tek bi kursunla yok edilirmis vs ..
esimde bunlari duyup beni ignelio .. olaylar büyüo ve her gün kavga ediyoruz ..
en büyük darbeyi bi kac gün önce yedim .. hamile olmama aldiris etmeden üstüme yürüdü ..
bisey yapmadi ama o son nokta oldu bende ..
dayanamiyorum artik .. her gün kavga her gün laf sokmalar ..
dün en sonunda avukatimi aradim ve bosanmak istedigimi söyledim
pazartesi gidip görüsecegim avukatimla ..
Bebegimi böyle bir yuvanin icinde dünyaya getirecegime yanliz büyütürüm daha iyi ..
sizce ne yapmaliyim devammi etmeliyim bu eziyetlere ? saglikli düsünemiyorum artik ..
mafoldumben