Haklısınız, birkaç ay öncesine kadar bana da öyle geliyordu.Sonra gittiğim bir merkezdeki cihazı internette araştırırken jel sürüldüğünü gördüm, diod demişti bayan makine için. Ancak soprano değildi, o nasıldır bilemiyorum o yüzden.
Evet diode da da kullanıyorlarmış, demek ki ben alex.a gidiorum. Beyaz tenli olduğumdan bana o uygun oluyor. Markaları hakkında bilgim yok cnm maalesef
Ben de gidecek bir yer arıyorum, alexandrite kullanan bir yer tercihim. Siz nerde yaptırıyorsunuz acaba ve fiyatları nasıl?
Ben muğlada yaptırıyorum, hastane değil, sadece bu işleri yapan bir yer. özel bölgeye seansı 100 tl veriyorum.
Merhaba kızlar, bende lazer epilasyona gidiyorum, jel sürüp yamalı yamalı alıyolar, sıra sıra vucüdum okadar komik ötesi görünüyorki, sizde de böyle oluyormu bir vurup atlayıp üst tarafa vuruyolar tüm her yere vurmuyorlar, birde 5.seansım oldu böyle giderse iki senede ancak biticek hala azalmadı, koltukaltım dudak üstü çene içinde alexandrite'ye giriyorum okadar memnunum ki, eğer henüz başlamamış olan varsa lütfen o vücuda soğutucu jel sürüp yapılanlardan yaptırmasınlar, birde kesinlikle denemeden paket almasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?