• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 seansım bitti tüylerim incelmedi bile...

Haklısınız, birkaç ay öncesine kadar bana da öyle geliyordu. :17: Sonra gittiğim bir merkezdeki cihazı internette araştırırken jel sürüldüğünü gördüm, diod demişti bayan makine için. Ancak soprano değildi, o nasıldır bilemiyorum o yüzden. :50:

Evet diode da da kullanıyorlarmış, demek ki ben alex.a gidiorum. Beyaz tenli olduğumdan bana o uygun oluyor. Markaları hakkında bilgim yok cnm maalesef

Evet diode da da kullanıyorlarmış, demek ki ben alex.a gidiorum. Beyaz tenli olduğumdan bana o uygun oluyor. Markaları hakkında bilgim yok cnm maalesef

Ben de gidecek bir yer arıyorum, alexandrite kullanan bir yer tercihim. Siz nerde yaptırıyorsunuz acaba ve fiyatları nasıl? :40:

Ben de gidecek bir yer arıyorum, alexandrite kullanan bir yer tercihim. Siz nerde yaptırıyorsunuz acaba ve fiyatları nasıl? :40:

Ben muğlada yaptırıyorum, hastane değil, sadece bu işleri yapan bir yer. özel bölgeye seansı 100 tl veriyorum.

Ben muğlada yaptırıyorum, hastane değil, sadece bu işleri yapan bir yer. özel bölgeye seansı 100 tl veriyorum.

Öncelikle cevap için teşekkürler. Umarım bir an önce kurtulursunuz, ilginiz için tekrar sağolun. :)

Bende yüzüm için bi güzellik merkezine gidiyodum 5seans gittim ama sonuc alamadim. Haftaya Bakırköy deki ethica hastanesinde bacak genital kolalti ve yüz baslicam. Ama paketi 6seans olarak ayarladilar yetermi sizce ? Paket fiyatini pesin vericen alti seans sonunda bitmezse ozman ek ucret vermek zorunda kalicam :/

Kizlar benim merak ettigim birsey var....
Daha once ablamin arkadasi ev tipi laser epilasyon almis ve cok memnun kalmis....
Neyse ablamla dolasirken o urunun indirimde oldugunu gorduk vakit kaybetmeden aldik....
Once aldigima pisman olsamda denemeye basladim....
Yuz icin ayri vucut icin ayri basligi var.....
Killar tuyler cok siyah olmicak yada cok acik renk....

Neyse ben kullanmaya basladim....
Ilk olarak tuyleri jiletle almaya basliyorsun.... Cunku tuyleri yakiyir...
Tuyleri jiletle alirsan direk koku etkiliyor....
1 ay kadar kullandim...yuzumde....
Elimin ustunude tek bir defa aldim 2 ay oncedahada tam cikmadi....
Yuzumu 1 aydir almiyorum hamileligimden dolayi belki zarari olur diye....
Ama gorunuste mak iyi gibi....memnunum ama ara vermek zorunda kaldim....
Hic bu mak hakkinda bilgisi olan varmi....
Yasadigim ulkede laser cok pahali....

Ben İstanbul Anadolu yakasında Kartalda biyere gittim bana uygulanan makine alexandrite lazer cynosure apogee 5500 elite soğuk üflemeli idi amerikada en çok tercih edilen bi makine imiş. 6 seans gittim 6 seanslık paketide 1.100 tl'ydi koltuk altı genital ve tüm bacak kampanya yapmışlardı şuan fiyatlar değişti tabiki ben 1 sene önce gttim :) en ufak bi şikayetim olmadı herhangi bi rahatsızlık yaşamadım çok ilgililerdi her seans tan sonra mutalaka 15 gün sonra kontrole gittim. Şuan çok memnunum tüy derdim yok artık :34:

Merhaba kızlar, bende lazer epilasyona gidiyorum, jel sürüp yamalı yamalı alıyolar, sıra sıra vucüdum okadar komik ötesi görünüyorki, sizde de böyle oluyormu bir vurup atlayıp üst tarafa vuruyolar tüm her yere vurmuyorlar, birde 5.seansım oldu böyle giderse iki senede ancak biticek hala azalmadı, koltukaltım dudak üstü çene içinde alexandrite'ye giriyorum okadar memnunum ki, eğer henüz başlamamış olan varsa lütfen o vücuda soğutucu jel sürüp yapılanlardan yaptırmasınlar, birde kesinlikle denemeden paket almasınlar.

bende cindye gittim gösteriş olsun diye atış yapıyorlar dökülmedi bile. Şimdi esteworlde
gidiyorum 2. seansım bitti nerdeyse :)) kalemle çizip çıkanları belirliyorlar... ben çok memnunum temsilcisi beni ilk seansta bulamam diye kuaförümden aldı. Sizede yardımcı olur fiyat konusunda bana çok indirim yaptılar kızın adını unuttum esteworld diye kaydetmişim ama 0530 969 40 88 numarasıydı. çok yardımcı oluyorlar.

Back