Hanımlar merhaba.5 seansım bitti , bu hafta 6 ya gideceğim.Ama benim bu aralıkta kıllarım arttı resmen.Özellikle koltukaltı.Zaten cok terleyen biriyimdir, koltukaltim sürekli nemli.O yüzden herkes gibi o bölgede hızlı sonuç beklemiyordum ama 5 seans girip de tek tük kaldi diyenleri duyunca da sorun bende mi oluyorum.Maksimum üç seans daha giderim herhalde.Son üç seans cok etkili olur mu?
Alt bacak ve genital tüylerim daha ince ve acik renk olmasına rağmen bu iki bölgede daha iyi sonuç aldim.Koltukaltımı ne yapacağım bilmiyorum.Alexandrite 20 joule de falan da çalıştırıyoruz makineyi açık tenli olduğum için üstelik.Aşırı jilet de yapmadım öyle coşsa.Hormonlar mı oynadı, yoksa bu kusma dönemi denen şey gerçek mi?Deneyimliler bir rahatlatsa içimi.
Alt bacak ve genital tüylerim daha ince ve acik renk olmasına rağmen bu iki bölgede daha iyi sonuç aldim.Koltukaltımı ne yapacağım bilmiyorum.Alexandrite 20 joule de falan da çalıştırıyoruz makineyi açık tenli olduğum için üstelik.Aşırı jilet de yapmadım öyle coşsa.Hormonlar mı oynadı, yoksa bu kusma dönemi denen şey gerçek mi?Deneyimliler bir rahatlatsa içimi.