5. sayfadan itibaren güncel musicbutik:))

Hanimlar urunleri duzenleyip tek tek fiyatlarini yazip uzerimde duruslarini gosterecegim.bu sekilde cok karisik oldu.ayrica fiyat konusunda anlasabiliriz.kiyafetleri yikayip utuleyip o sekilde gonderecegim...

New balance ( orjinal değil) sadece bir kez giyildi, temiz olduğunu fotoğraflardan da görebilirsiniz zaten. 38 numara fakat 39 giyenlere de uygun bence.kalıbı biraz büyük gibi ( beğenirseniz numara konusunda daha detaylı yardımcı olabilirim ) Ayakkabının fiyatı 20 tldir.

Buradaki konuşmalardan dolayı yeni başlık açmak istemiştim ama olmuyormuş ben de güncelleyerek devam edeyim dedim, teşekkürler iyi dileğiniz için :)

Hic skma canını canım isteyen ojede satar baska seyde.benim topigimde de toka bile var yani.alan olur ya da hediye olarak gonderirim.kimseyi ilgilendirmeZ bol satislar diliyorum sanada canim

Hic skma canını canım isteyen ojede satar baska seyde.benim topigimde de toka bile var yani.alan olur ya da hediye olarak gonderirim.kimseyi ilgilendirmeZ bol satislar diliyorum sanada canim

Öyle tabi ki kim ne isterse onu alır veya satar yanlış anlaşılmamıştır umarım oje bile derken küçük bir şey olduğunu vurgulamak için söylemiştim polemiğe de girmek istemediğim için kibarca yazmaya çalıştım orada,size de bol satışlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…