- 2 Şubat 2011
- 865
- 43
- 73
- Konu Sahibi musicteacher
-
Haklısınız ama burada acılan konularda her şey var ve çoğu ürünün de alıcısı var ihtiyaca göre...oje bile koyan var sonuçta.teşekkür ederim yine de düşünceniz için genel olarak konuşmuşsunuz ama giyilmeyecek veya kullanılmayacak gibi hiç bir şey koymadım.pudralar bile bir kaç kez kullanıldı.siz böyle söyleyince gercekten garip hissettim kendimi...
bilemiyorum istek ve ihtiyaç meselesi mesela la roche posay pudrayı 60 tlye aldım bir kaç kez kullandım rengi uymadı burada çok daha ucuza sahip olabilir birisi,,bu şekilde düşünebiliyor insanlar..böyle işte adı da üstünde bit pazarı :)Hele oje konulması çok saçmaymış gene bunlar kıyafet belki beğenen alan olur gerçekten ama bunlar her yerde varlar mesela biri der ki belki demezler kendi adıma düşüncemi söylüyorum nede olsa almış 1-2 kere de olsa kullanmıştır ben bunu neden alayım giderim kutulu alırım der çünkü insanlar buradan alacaklar yani bi yakınının kullanmadığı bişeyi almayacaklar o yüzden dedim mesela benim bi arkadaşım bişey kullanmasa bana teklif etse alırım ben ama buradan almayı düşünmem garip hissetmenize gerek yok insanlar oje bile koyuyomuş bakın :))
bilemiyorum istek ve ihtiyaç meselesi mesela la roche posay pudrayı 60 tlye aldım bir kaç kez kullandım rengi uymadı burada çok daha ucuza sahip olabilir birisi,,bu şekilde düşünebiliyor insanlar..böyle işte adı da üstünde bit pazarı :)
Haklısınız ama burada acılan konularda her şey var ve çoğu ürünün de alıcısı var ihtiyaca göre...oje bile koyan var sonuçta.teşekkür ederim yine de düşünceniz için genel olarak konuşmuşsunuz ama giyilmeyecek veya kullanılmayacak gibi hiç bir şey koymadım.pudralar bile bir kaç kez kullanıldı.siz böyle söyleyince gercekten garip hissettim kendimi...
Maybelline pudra az kullanıldı 5 tlTen urunleriyle basliyorum:)
Avon kaş kalemi 2 tlBazi fotograflar ters cikmis kusura bakmayin:// en bastaki avonun kas kalemi.orta koyulukta bir renk.
Alix avien marka olan ürun aydinlatici.
Petrol yesili farin markasi maybelline, acik pembe far cecile, beyaz far rimmel.
Yeşil kolye 2 tlBunlar da takilar..
Kiyafetler geldiii
Şişme yelek 10 tlKiyafetler geldiii
bedenleri nedirŞişme yelek 10 tl
Beyaz eşofman 5 tl
Mavi dar paça kot 5 tl
Collezione grili bluz 3 tl
Koton saten bluz 10 tl
Simli yarasa kol bluz 3 tl
Tiffany pembe önü arkası V yaka triko7 tl
Fuşya-yeşil elbise 5 tl
Dar kot mini elbise 5 tl
Yüksek bel siyah tayt 7 tl
Beli tül dekolteli bluz 7 tl m-l bedene uygun
Kendinden hırkalı çiçekli elbise ( bir kez giyildi ) 10 tl
Koton mavi dar paça pantolon 5 tl ( 36 beden )
Krem rengi bluz 5 tl
Mudo gömlek 10 tl (38 beden ama 36'ya daha uygun)
Adil ışık fuşya simli tunik 7 tl
Lcw tayt pantolon 5 tl
Kısa kollu mor gömlek 3 tlİlgilenenleri bekliyorumm..
Sağolun siz de satarsınız umarım bir bakayım konunuza :)umudunuzu kaybetmeyin her malın alıcısı çıkar elbette.
ben de çok bir şey satamadım henüz
nasip
Yelek m bedenbedenleri nedir
Elbiseler 40 bedenKısa kollu mor gömlek 3 tl
Alt tarafı renkli tunik 5 tl
Desenli elbiseler her ikisi de 5 tl
Mavi elbise şeklinde gömlek 5 tl
Tabu marka fuşya saten bluz 10 tl
Pembe koton bluz 5 tl
Colins mavi kısa kollu gömlek 3 tl
Siyah kumaş mini etek 36-38 beden 10 tl ( hiç giyilmedi)
More&more Açık mavi uzun kollu gömlek 40 beden 10 tl ( hiç giyilmedi)
Krem rengi tunik 5 tl
Gözlük 5 tl
mac pro longwear kapatıcı bi kaç gün önce elime ulaştı mac ın online sitesinden sipariş vermiştim.sadece denendi kutusu ve faturası var.50 tl.
Hala sahibini bekliyoor:)
siyah süet ince topuk ayakkabı 36 no ama benim ayaklarım 37 ve bana oluyor:/ 7 tl
Eki Görüntüle 1154652 Eki Görüntüle 1154653 Eki Görüntüle 1154654 Eki Görüntüle 1154652 Eki Görüntüle 1154653 Eki Görüntüle 1154654
mac pro longwear kapatıcı bi kaç gün önce elime ulaştı mac ın online sitesinden sipariş vermiştim.sadece denendi kutusu ve faturası var.50 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?