Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 5 saniyede 2 beden büyüten sütyen duydunuzmu

hayır duymadım varsa da Türkiyede yoktur ya da yan etkisi olan bir üründür heralde 5 saniyede nasıl iki beden büyürki balonmu bu ayol:))))))))

japonlar üretmiş satışa sunmuşlar 75 tl

canım ben anlamadım,sütyen göğüsü 2 beden büyük mü gösteriyor yani ordan burdan sıkıştırıp?Yoksa büyütüyor mu?Hadi masajlı etkisi olur zamanla büyütür diyeceğim de 5saniyede 2 beden nasıl oluyor hiç anlamadımCADIARZU Çin işi Japon işi yaparlar valla akıl sır erdiremedim delikafadulden

japonlar çıkarmışsa doğrudur.. ama göğüsleri büyüten değil,büyük gösteren diyelim biz bunlara =)

bide push-up sulu sütyenleri tavsiye ederim kızlar. bende alamadım gerçi ama almayı düşünüyorum.içinde su dolu silikonlar olduğu için daha doğal ve şekilli gösteriyor göğüsleri.fiyatı 45-50 arası

Son düzenleme:
bence büyük şekilli gösteriyordur gözle görülür büyüme olmaz aylardır uğraşıyoruz bir sütyen tkıp 5 snyedemi büyüyecek :KK70:

öyle büyük kalıcak hali yok ya, giyince öyle gösteriyodur o da saçma yani, birini etkilemek için takıcaksın desen, sütyen çıkınca daha beter :roflol: one night stand sütyenidir o :jeyyar:

habere yorum yapan arkadaşa aynen katılıyorum "takke düştü kel göründü" kaydirigubbakcemile3
ama özel günlerde dekolte kıyafetler için hoş olabilir

X