Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri5 saniyede 2 beden büyüten sütyen duydunuzmu
canım ben anlamadım,sütyen göğüsü 2 beden büyük mü gösteriyor yani ordan burdan sıkıştırıp?Yoksa büyütüyor mu?Hadi masajlı etkisi olur zamanla büyütür diyeceğim de 5saniyede 2 beden nasıl oluyor hiç anlamadımCADIARZU Çin işi Japon işi yaparlar valla akıl sır erdiremedim delikafadulden
japonlar çıkarmışsa doğrudur.. ama göğüsleri büyüten değil,büyük gösteren diyelim biz bunlara =)
bide push-up sulu sütyenleri tavsiye ederim kızlar. bende alamadım gerçi ama almayı düşünüyorum.içinde su dolu silikonlar olduğu için daha doğal ve şekilli gösteriyor göğüsleri.fiyatı 45-50 arası
öyle büyük kalıcak hali yok ya, giyince öyle gösteriyodur o da saçma yani, birini etkilemek için takıcaksın desen, sütyen çıkınca daha beter :roflol: one night stand sütyenidir o :jeyyar: