- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi hippotalamus
Zek eline sağlık valla 2 çocukla helal olsun :) eline sağlık çok lezzetli görünüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kendime inanamadı. Ne zamandır mantı yapmıyordum. Yarışmanın gazına geldim.Zek eline sağlık valla 2 çocukla helal olsun :) eline sağlık çok lezzetli görünüyor.
O zaman yarışmada ki favoriniz ravioli olur inşOff ravioliyi de çok severim ya. Elinize sağlık.
Canım çekti durduk yere![]()
Teşekkür ederim. . Dene mutlaka.. hem lezzetli hemde pratik dicem ama işte bi hamur açması zorMakarnalar ve bennn vazgecilmezimellerine saglik canm benm
Alistim.canm.ben cocuklardan evde hergun bir hamurisi varTeşekkür ederim. . Dene mutlaka.. hem lezzetli hemde pratik dicem ama işte bi hamur açması zor![]()
Tamam o zaman dene mutlaka. . Baya çok çıkıyor. . Ben yarısını buzluğa attım. Bigün de domatesli denicem..Alistim.canm.ben cocuklardan evde hergun bir hamurisi var![]()
Aaa evet bak oylede lezzetli olurTamam o zaman dene mutlaka. . Baya çok çıkıyor. . Ben yarısını buzluğa attım. Bigün de domatesli denicem..
Teşekkür ederim canım.. bende öyle düşündüm. İlk defa yaptım..Ravioli siz bu kategori olmazdı bence de ..
Gayet tadında kıvamında duruyor tarifin ...
Eline emeğine sağlık ..başarılar dilerim .
saol cnm sen yokken yaptım :))Eline sağlıkk canım şekli çok hoş olmuş
Başarılar dilerim)
Teşekkür ederimNe marifetler varmış sendeeeeeeellerine emeklerine sağlık, başarılar diliyorum
![]()