5 numara beze geçsek mi?hangi markada?

dandini28

bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
1.024
11
selam arkadaşlar, sizce 5 numara beze geçsek mi?kızım 9,5 kilo,4+ maxı plus kullanıyorum.evy baby ve primada.elimdeki bezler son.5 numaraya geçsem mi acaba?4+ totosunu tam kaplamıyor sanki,belini de zorluyor.sızdırma ve dışına taşırma problemleri de yaşadık uzun zamandan sonra.siz geçtiniz mi 5 numaraya ?hangi markada? bebişleriniz kaç kiloydu 5e geçtiğinizde?

ben 5 numaraya geçeli 1 aydan fazla oldu
tabi benim kızım biraz da kilolu ancak sığıyoruz 5 no ya
ben prima kullanıyorum çoğunlukla
ama diğer bezlere göre prima biraz daha küçük yapı olarak
ama diğerlerindede 5 alıyorum

ben 5 numaraya geçeli 1 aydan fazla oldu
tabi benim kızım biraz da kilolu ancak sığıyoruz 5 no ya
ben prima kullanıyorum çoğunlukla
ama diğer bezlere göre prima biraz daha küçük yapı olarak
ama diğerlerindede 5 alıyorum

kelebeğim çok sağol a.s. prima haricinde başka hangi 5 numara bezi önerebilirsin?

ben gündür kullanıyorum 5 numara 9.800 kg kilomuş hugges kullanıyorum

kelebeğim çok sağol a.s. prima haricinde başka hangi 5 numara bezi önerebilirsin?

canım bir ara huggis aldım ama ben sevemedim o bezi nedense
kullanan arkadaşlar memnun kalıyorlar ama benim kızın bacaklarını çok sıkıyor onun lastikleri belinide bel bantları kesiyor memnun kalmadım

dün gittiğim markette molfix de indirim vardı hadi ondan da alayım dedim kullanmaya başladım ve güzel memnun kaldım primayla ölçtüğümde molfix biraz daha buyuk
yalnız şunu farkettim prima tüm bezlerden biraz daha küçük yapı olarak
primanın taktiği heralde bez numaralarını çabuk büyüttürmek ne bileyim

fakat şu varki bez seçimi bebeğin cildiylede alakalıher bez her bebeğe iyi gelmiyor...

molfiks kullanıyorum memnunum 4 numara gayet iyi geliyor diğer bezlere oranla daha büyük yani primanın 5 no.su ile molfiks 4 no. eşdeğer

molfiks kullanıyorum memnunum 4 numara gayet iyi geliyor diğer bezlere oranla daha büyük yani primanın 5 no.su ile molfiks 4 no. eşdeğer

cnm,molfiks 4+ bizim totomuza küçük geliyor,5 numara molfiksi arkadaştan denemiştim.beline büyük gelmişti.molfiks-huggıes-prima birine karar vermem lazım.
balıkesir akçay-altınoluk-sarımsaklı yazın hep oralardayız.sen neresindesin balıkesirin kazeem?

molfiks yan bantlarını yeniledi yani 4 küçük geliyorsa -ki bizizmde totomuz büyüktür ama iiyi geliyor
5 noyu yenilenmiş bantlı olanını deneyebilirsin
birde bişey sorucam bizim pişik sorunumuz oldu bez değiştiremiyorum en son molfiksi denedim yeni doğduğunda iyi geldi dahada değiştirmedim öyle bir sorun yok değilmi

yok cnm öyle bi sorun olmadı şimdiye kadar.bizim pişik boynumuzda olmuştu.kızımın yanağı ve gıdısından görünmüyodu boynu.3 ay sonra geçti.kafasını tutmaya başlayınca düzeldi.

Merhaba

Biz halen 4 numara bez kullanıyoruz.Kızım ancak 8.5 kg.olabildi.Uzun zaman da olmadı bu ebatı kullandığımız,yalnız bizim bir sorunumuz var.Hangi marka kullansak kullanalım sızıntı oluyor.Sızıntı kelimesi bazen az bile kalıyor.Her bir yanından oluyor ve bir yere gittiğimde koca bir çanta ile gidiyorum.Kullandığım markalar prima,evybabay,huggies,babystar,molfix.Pişik sorunumuz da birkaç ay çok aşırıydı.Kutu kutu ilaçlar kullandık.Özellikle de babystar çok yaptı.Hem de içinde 80 tane vardı ve başka bir bez alarak dönüşümlü kullanmıştım.
Bez firmalarına mail yolladım.Neden sızdırıyor öğrenmek istedim.Ebatını büyütmemi önerdiler.Büyük ebat almama rağmen yine aynı sorun devam etti.Yine de bu bezlerden hangisi olursa olsun alıyorum.ışte bizim durumda böyle...

Merhaba

Biz halen 4 numara bez kullanıyoruz.Kızım ancak 8.5 kg.olabildi.Uzun zaman da olmadı bu ebatı kullandığımız,yalnız bizim bir sorunumuz var.Hangi marka kullansak kullanalım sızıntı oluyor.Sızıntı kelimesi bazen az bile kalıyor.Her bir yanından oluyor ve bir yere gittiğimde koca bir çanta ile gidiyorum.Kullandığım markalar prima,evybabay,huggies,babystar,molfix.Pişik sorunumuz da birkaç ay çok aşırıydı.Kutu kutu ilaçlar kullandık.Özellikle de babystar çok yaptı.Hem de içinde 80 tane vardı ve başka bir bez alarak dönüşümlü kullanmıştım.
Bez firmalarına mail yolladım.Neden sızdırıyor öğrenmek istedim.Ebatını büyütmemi önerdiler.Büyük ebat almama rağmen yine aynı sorun devam etti.Yine de bu bezlerden hangisi olursa olsun alıyorum.İşte bizim durumda böyle...

maydanoz,galiba bizim kızların totoları büyükkaydirigubbakcemile3 4 numara 7-18 diyor ama 18 kilo olan bebeğe olmaz o bez.molfix te baya geniş aslında belden ama toto kısmı dar.primayı çok övüyolar ama çok dar.5 numara uyu&oyna aldım bakalım nasıl gelecek?

kızlar bende uyu oyna kullanıyorum çok acayip pişik yapıyo ben 4 ünü kullanıyorum uyu oynanın bundan sonra hugges alıcam kızım onun içinde ok rahat ediyo anlayabiliyorum bunu torbalanmada olmuyo...

kızlar bende uyu oyna kullanıyorum çok acayip pişik yapıyo ben 4 ünü kullanıyorum uyu oynanın bundan sonra hugges alıcam kızım onun içinde ok rahat ediyo anlayabiliyorum bunu torbalanmada olmuyo...

uyu oynada 5 numara tavsiye ederim cnm prima çok dar bir bez,pişik belki ondan olmuştur.geçmiş olsun.a.s.

X