- 4 Kasım 2015
- 100
- 66
- 98
- Konu Sahibi Ahsennuray
-
Ara verin dinlenin bi işe odaklanin..dondurulmuslar kac tane ve kaliteli mi kacinci gun embriyosu meselaMerhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim 29 yaşındayım. Evliliğimizin ilk yılı korunduk sonra artık bi bebeğimizin olmasını istedik. Pko hastasıyım ve histeroskopik rahim şekil bozuklugu vardı ameliyat oldum. Ama artık çok yoruldum. Eşimde bi problem yok allaha şükür. Güzel giden bir evliliğimiz var.Bu yolda en büyük destekçim o her negatif sonuc aldıgımızda her nekadar üzülsede bana belli etmemeye çalısıyor. İlla çocuk ta cocuk demiyor. Ben ciddi anlamda yoruldum. Her seferinde maddi manevi yükün altına giriyoruz. Son günlerde tedavi olmaktan vazgeçmelimiyim artık diye düşünmeye başladım. Dondurulmuşlarımız var. Sizce ne yapmalıyım
YouTube de Recai papuçcu anlattı 33. denemesinde hamile kalan kişi varmış.
YouTube de Recai papuçcu anlattı 33. denemesinde hamile kalan kişi varmış.Ara verin dinlenin bi işe odaklanin..dondurulmuslar kac tane ve kaliteli mi kacinci gun embriyosu mesela
Ayrica transfer olmak icin dinlenmis rahim ve psikoloji lazim bekleyin asla birakmayin 14.denemede doguran gordum ben..
Merhaba cnm bende aşağı yukarı senin durumundayım şuan 7.ci tedavimi oluyorum ve daha önceki tedavilerimde hiç gebe kalmadım kimyasal gebelık bile oluşmadı malesef polikistik overliyim tüpler tıkalı rahimde kireçlenme, hafif şekil bozukluğu, adenimiyozist,tepesinde eziklik var sana tavsiyem asla mücadelenden vazgeme biliyorum maddi manevi çok zor ama yavrumuzu kucagımıza aldgmz günleride görücez ben inanıyorum sende inan ozaman bütün sıkıntılarımız son bulacak yeterki sabır ve tevekkülle bekleyelimMerhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim 29 yaşındayım. Evliliğimizin ilk yılı korunduk sonra artık bi bebeğimizin olmasını istedik. Pko hastasıyım ve histeroskopik rahim şekil bozuklugu vardı ameliyat oldum. Ama artık çok yoruldum. Eşimde bi problem yok allaha şükür. Güzel giden bir evliliğimiz var.Bu yolda en büyük destekçim o her negatif sonuc aldıgımızda her nekadar üzülsede bana belli etmemeye çalısıyor. İlla çocuk ta cocuk demiyor. Ben ciddi anlamda yoruldum. Her seferinde maddi manevi yükün altına giriyoruz. Son günlerde tedavi olmaktan vazgeçmelimiyim artık diye düşünmeye başladım. Dondurulmuşlarımız var. Sizce ne yapmalıyım
benim ümidim var ama cesaretim yokBu dediklerini göz önünde bulundurabilirim eger tedaviye başlıcak olursam. Şuan o kadar yorgunumki manevi olarak. Yine denesem olmicak gibi geliyor. Allahtan ümit kesilmez ama benim artık hiç umudum kalmadı
7 deneme çok zor rabbim kucağını doldursun hepsini aynı yerde mi yaptın canımMerhaba cnm bende aşağı yukarı senin durumundayım şuan 7.ci tedavimi oluyorum ve daha önceki tedavilerimde hiç gebe kalmadım kimyasal gebelık bile oluşmadı malesef polikistik overliyim tüpler tıkalı rahimde kireçlenme, hafif şekil bozukluğu, adenimiyozist,tepesinde eziklik var sana tavsiyem asla mücadelenden vazgeme biliyorum maddi manevi çok zor ama yavrumuzu kucagımıza aldgmz günleride görücez ben inanıyorum sende inan ozaman bütün sıkıntılarımız son bulacak yeterki sabır ve tevekkülle bekleyelim
canım vazgeçmek de çözüm değil bekle biraz rabbim bi yol açar sana inşaallahMerhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim 29 yaşındayım. Evliliğimizin ilk yılı korunduk sonra artık bi bebeğimizin olmasını istedik. Pko hastasıyım ve histeroskopik rahim şekil bozuklugu vardı ameliyat oldum. Ama artık çok yoruldum. Eşimde bi problem yok allaha şükür. Güzel giden bir evliliğimiz var.Bu yolda en büyük destekçim o her negatif sonuc aldıgımızda her nekadar üzülsede bana belli etmemeye çalısıyor. İlla çocuk ta cocuk demiyor. Ben ciddi anlamda yoruldum. Her seferinde maddi manevi yükün altına giriyoruz. Son günlerde tedavi olmaktan vazgeçmelimiyim artık diye düşünmeye başladım. Dondurulmuşlarımız var. Sizce ne yapmalıyım
Iki kere memorial bir kere acıbadem iki kere ankara başkent üniversitesi bir kerede farklı bi hastanede denedim son olarak istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamarda tedavi görüyorum cnm7 deneme çok zor rabbim kucağını doldursun hepsini aynı yerde mi yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?