• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Negatif tüpbbk denemesi

Ahsennuray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
100
66
98
Merhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim 29 yaşındayım. Evliliğimizin ilk yılı korunduk sonra artık bi bebeğimizin olmasını istedik. Pko hastasıyım ve histeroskopik rahim şekil bozuklugu vardı ameliyat oldum. Ama artık çok yoruldum. Eşimde bi problem yok allaha şükür. Güzel giden bir evliliğimiz var.Bu yolda en büyük destekçim o her negatif sonuc aldıgımızda her nekadar üzülsede bana belli etmemeye çalısıyor. İlla çocuk ta cocuk demiyor. Ben ciddi anlamda yoruldum. Her seferinde maddi manevi yükün altına giriyoruz. Son günlerde tedavi olmaktan vazgeçmelimiyim artık diye düşünmeye başladım. Dondurulmuşlarımız var. Sizce ne yapmalıyım

Problemleri giderilmiş sorun olmayan kişilere laparoskopi yapılıyor.
Rahim karın zarı yapışıklığı nedeniyle çok sayıda gebe kalamayan kişi var.
Alanının en iyi doktorlarına gittim yıllarca laparoskopi yapıyorlar sorunsuz kişilere.
Bende tek tüpümün bağlanması için laparoskopi oldum.
Ne sorunlar çıktı rahimin görünmeyen yerinde miyom, rahim filminde gözükmeyen tüpte kist, rahimde karın zarından ayrildi. Yapışıktı.
Neyse tüp bebek denedim iki kere tutmadı. Sonra doğal yolla gebe kaldım.
Sakın pes etme sakın.
Zor süreçler seni çok iyi anlıyorum. Hem maddi hem manevi.
Laparoskopi bi ol derim.

Bu dediklerini göz önünde bulundurabilirim eger tedaviye başlıcak olursam. Şuan o kadar yorgunumki manevi olarak. Yine denesem olmicak gibi geliyor. Allahtan ümit kesilmez ama benim artık hiç umudum kalmadı

Merhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim 29 yaşındayım. Evliliğimizin ilk yılı korunduk sonra artık bi bebeğimizin olmasını istedik. Pko hastasıyım ve histeroskopik rahim şekil bozuklugu vardı ameliyat oldum. Ama artık çok yoruldum. Eşimde bi problem yok allaha şükür. Güzel giden bir evliliğimiz var.Bu yolda en büyük destekçim o her negatif sonuc aldıgımızda her nekadar üzülsede bana belli etmemeye çalısıyor. İlla çocuk ta cocuk demiyor. Ben ciddi anlamda yoruldum. Her seferinde maddi manevi yükün altına giriyoruz. Son günlerde tedavi olmaktan vazgeçmelimiyim artık diye düşünmeye başladım. Dondurulmuşlarımız var. Sizce ne yapmalıyım
Ara verin dinlenin bi işe odaklanin..dondurulmuslar kac tane ve kaliteli mi kacinci gun embriyosu mesela
Ayrica transfer olmak icin dinlenmis rahim ve psikoloji lazim bekleyin asla birakmayin 14.denemede doguran gordum ben..

Instagramda bir jinekolog var, kendisi de ikinci çocuğuna 8. Tüp bebek denemesinde hamile kalmış. Olmayacak diye bir şey yok.

Bende 6 yıllık evliyim. Sizi en iyi ben anlarım bizde neler yaptık olmuyor bu süreçte bizler yıpranıyoruz. Şuan hiçbir şekilde tedavi olmuyorjm ve kafam rahat bu aralar ç. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin zamanı var. Bence biraz ara verin kafanızı dinlendirin. Ve rahat bırakın kendinizi zamanı gelince Rabbim nasip eder.

Ben bazen ara verme taraftariyim.. ne zaman hic birseyi takmayip bu ay olmazsa birakicam dedigim ay hamile kaldim tedaviyle.. nasip kismet tabii baxi seyler.. problemleri halledip biraz beklemekte iyi gelebiliyor

Ara verin dinlenin bi işe odaklanin..dondurulmuslar kac tane ve kaliteli mi kacinci gun embriyosu mesela
Ayrica transfer olmak icin dinlenmis rahim ve psikoloji lazim bekleyin asla birakmayin 14.denemede doguran gordum ben..
YouTube de Recai papuçcu anlattı 33. denemesinde hamile kalan kişi varmış.

Yaşın genç, dondurulmuşların var, evliliğinde çok yeni. 5 deneme çok fazla. Bnde pko luyum. 4 çocuğum var. İlki 5. Yılımuzda doğdu. Hamile kalınabilirliği en yüksek kadın hastalığı. Pko lu arkadaşlarımın gepsinin oldu. Ama aşılama ama tüp bebek. Bazısının da doğal yolla. Üzerindeki begatif enerjiden kurtul, hepsini 2018 de bırak. Eminim seneye farklı olacak

Merhaba cnm bende aşağı yukarı senin durumundayım şuan 7.ci tedavimi oluyorum ve daha önceki tedavilerimde hiç gebe kalmadım kimyasal gebelık bile oluşmadı malesef polikistik overliyim tüpler tıkalı rahimde kireçlenme, hafif şekil bozukluğu, adenimiyozist,tepesinde eziklik var sana tavsiyem asla mücadelenden vazgeme biliyorum maddi manevi çok zor ama yavrumuzu kucagımıza aldgmz günleride görücez ben inanıyorum sende inan ozaman bütün sıkıntılarımız son bulacak yeterki sabır ve tevekkülle bekleyelim

Bu dediklerini göz önünde bulundurabilirim eger tedaviye başlıcak olursam. Şuan o kadar yorgunumki manevi olarak. Yine denesem olmicak gibi geliyor. Allahtan ümit kesilmez ama benim artık hiç umudum kalmadı
benim ümidim var ama cesaretim yok

Merhaba cnm bende aşağı yukarı senin durumundayım şuan 7.ci tedavimi oluyorum ve daha önceki tedavilerimde hiç gebe kalmadım kimyasal gebelık bile oluşmadı malesef polikistik overliyim tüpler tıkalı rahimde kireçlenme, hafif şekil bozukluğu, adenimiyozist,tepesinde eziklik var sana tavsiyem asla mücadelenden vazgeme biliyorum maddi manevi çok zor ama yavrumuzu kucagımıza aldgmz günleride görücez ben inanıyorum sende inan ozaman bütün sıkıntılarımız son bulacak yeterki sabır ve tevekkülle bekleyelim
7 deneme çok zor rabbim kucağını doldursun hepsini aynı yerde mi yaptın canım

5 deneme cok uzun ve zor bir surec. Biraz ara verin ve dinlenin bence de. Onlarca ilac aliyor vucut tup bebek surecinde kesinlikle dinlendirmeniz mantikli.
Insallah Allah butun isteyenlere nasip etsin.
Cok yipratici surecler.

canım vazgeçmek de çözüm değil bekle biraz rabbim bi yol açar sana inşaallah

7 deneme çok zor rabbim kucağını doldursun hepsini aynı yerde mi yaptın canım
Iki kere memorial bir kere acıbadem iki kere ankara başkent üniversitesi bir kerede farklı bi hastanede denedim son olarak istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamarda tedavi görüyorum cnm

Back