5 LOKMA DİYETİ YAPMAK İÇİN ARKADAŞ ARIYORUM

Cicekkz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
694
210
103
herkese merhaba ben bu diyeti internettem araştrdm sizde araştrabilirsiniz dr Mehmet öz tavsiye etmiş yiyecek kıstlaması yok günlük 10lokma hakkımız var sbh kahveyle v.s geçiştiriliyor öğle ve akşam 5er lokma. Mesela akşam bir hamburgerden 3ısırık + elmalı turta 2ısırık bu şekilde internette örnek verilmiş benim aklıma yattı açkçası çünkü canm ne isterse yiyebilirim ve kalori saymak zorunda değilim hatta lokmaları düsük kalorili yiyeceklerden seçersek daha hızlı veririz birde içecekler serbest bu diyette. Yarn başlamam lazm hedefim bayrama kadar biraz kilo vermek tabi birbirimize destek olursak daha eğlenceli olur diye düşünüyorum. Katlmak isteyen var mı
*Diyetin en iyi yanı kaçamak yaptğnda ertesi gün ki lokma sayndan düşersin.Telafi etmiş olursun

Son düzenleme:
Canm ne kadar büyük lokma ısrrsan ısr günlük kalori alımı fazla olmuyor
Ben neredeyse 3 ay olacak diyetteyim zaten. Su an hic kendimi 10 lokmayla sinirlandiracak psikolojide degilim Oldukca hafif bi diyet yapiyorum artik. Kalori saymiyorum. Canimin her istediginden yiyorum, yedigim sey kalorisi yuksek biseyse cok az yiyorum. Ayda 2 kg versem yeter. Zaten bu kadar yedigin bi diyette ayda en fazla 2 kg verirsin...

Anladım canm kolay gelsin sana ama bence ayda 2değil daha fazla verilir gibi

Su an benim yaptigim diyetle ayda en fazla 2 verilir maalesef. Baya yiyorum cunku
Anladım canım ama bence bunu denemelisin yemeği azaltan bir diyet. Bende malesef çok yiyorum kilo veriyorum sonra tekrar alıyorum çünkü doyum noktam baya yüksek sanırm. Nerde durmam gerektiğni bilmiyorum tutamıyorum birazda psikolojik yeme oluyor benim ki. Ya da nervoza gibi bisey diyolar adına. Aslnda sürekli diyet yapmaktan bôyle oldu diyet demek kendini kstlamak demek. O yüzden böyle oldum galiba ama bu diyetten umutluyum çeşit kstlaması olmadğı icin sürekli yapabilurim gibi

10 lokmayla doyar mi insan ya
O 10 lokmanin belki bana degil ama esim ve cocuklara zarari olacagi kesin
Cunki acken sinirli ,tatsiz ve halsiz oluyorum,benim cozumum yukta agir,pahada hafif beslenmek

Detaylı anlat şimdi şöyle birseyde var Nasıl doyacağız biranda saldırmayalım
Haha haklısn canm anlatayım tabi canm mesela bu diyete göre sbh kahvaltıyı kahveyle geçiştiriyorsun aslnda intrnetten okursan daha iyi olur ama mantk şu sbh kahve v.s öğlen 5 lokma, aksam 5 lokma hakkn var yani tüm lokmaları biranda bitrmiyorsun bu lokmanın büyüklüğü sana kalmış lokmanı ister doyurucu şeylerden ye ister doyurmayan fark etmez amaç herseyden yiyebilmek mesela doyurucu olsun diyosan bi haşlanmış yumurta kac lokma tutar? Bnce 2lokma olabilir onu yedin geriye kaldı 8lokma mesela düsünelim yumurtnn yanına 1kibrt kutusu peynir yedin bence onu bir lokma kabul edebiliriz dediğim gibi büyüklüğü çok abartmadğn sürece sana kalmş onu da yiyynce geriye 7 lokma kalıyor cann tatlı çekti 2lokma ymk istedin ve yedin ya da 1lokmada yiyebilirsin lokma hakkına göre o yiyeceği istersen bitiredebilirsin. Yapmak istersen ben bugünden itibaren baslyorum haberlesebiliriz özelden de kilo verene kadar bozmayı düşünmüyorum aslnda 2gndür baslamm lazmdı ama pzrtsiyi bekledim

Himm,aciktikca midemizi bastiriyoruz yani,bir iftar deneyeyim,tum hakkimi iftarda kullanirim kesin:))
Peki corba kac lokma sayiliyor,o sinirsiz olmali,5 lokma keser beni corbayla:))
Gerisini de idareli kullansam

Himm,aciktikca midemizi bastiriyoruz yani,bir iftar deneyeyim,tum hakkimi iftarda kullanirim kesin:))
Peki corba kac lokma sayiliyor,o sinirsiz olmali,5 lokma keser beni corbayla:))
Gerisini de idareli kullansam
Aynen canm ama açlğı bastrmak yerine düzene oturt mesela ben sabh peynir,zeytin ve türkkahvesi yedim 2lokma hakkm gitti peynirde bir kibrit kutusu büyüklüğündeydi zeytin 3adet bir lokma büyüklüğünde olabilir diye düşündüm. Gayette tok hissediyorum öğlen 3lokmamı tammlasam aksama 5lokma kalyor dediğin gibi sıvılar serbest ama kalorisi var neticede onlarnda o yüzden cok abrtmamak lazm. Dediğin gibi iftarda başla istersen ben oruc tutamadğm icin basldm bugün. Haberleselim yine hatta bence ne yap biliyo musun ben olsam iftar icin 7lokmayı kullanrm 3lokma da varsa tatlıya ayrrdm mesela aksam yazısalm yine

Ooo tatlı yok,çayı şekersiz içiyorum,son tatlıyı geçen gün puding olarak yemistim,o da uzun aradan sonra

Ooo tatlı yok,çayı şekersiz içiyorum,son tatlıyı geçen gün puding olarak yemistim,o da uzun aradan sonra
Dene bakalım bugün bende öğlen bi kçk cikolata ve yannda biraz süt içtim kaldı 7 lokma bu arada küçük çikolatam petito kullandm o tam lokmalık

Çok sağlıksız buldum. Yeterli protein almazsan kasların erir. Yeterli vitamin olmazsa bağışıklığın düşer. Yeterli kalsiyum olmazsa dişlerin çürür. Gibi gibi... daha sayabilirim. İlle de yapacağım diyorsan bir haftayı geçme.

Lokmaları proteinden seçersek bi sorun olmaz bence internette de bu şekilde bahsediyor

Ben varım bu işte ortağım 5.lokma sahurla besmele cekeyim hemen.

Denemekten ne kaybederiz şu oruç bitimine kadar yapabiliriz ondan sonra 2.öğün karatay düşünüyorum en azindan başlangıç olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…