- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
ARIM TOPRAKLARI ELDE TUTMANIN YOLU
Bu durumun oldukça ünlü Mahabharata Sanskrit Destanından esinlenilerek ortaya çıktığı düşünülmekte. Çünkü bu destanda kral Panchanın kızı 5 kardeşi ile evleniyordu. Bu davranışın altında yatan bir başka neden de tarım topraklarının yabancıya gitmemesi çabası. Vermna, annesinin de 3 kardeşiyle evli olduğunu bildiğini bu yüzden bu durumu kabullendiğini ifade ederek Ben kocalarıma birçok eşten daha fazla ilgi gösteriyor ve seviyorum dedi. Hindistanda yaşayan Rajo Verma (23) adındaki kadının beş kocası kimden olduğunu bilmediği bir de çocuğu var. Köylerinin geleneğine göre bir adamla evlenen Verna, evlendiği kişinin kardeşleriyle de birlikte yaşıyor.
4 yıl önce Guddu ile evlenen Rajo Verma, kocasının dört kardeşiyle de birlikte oluyor. Rajo, her gece bir başka eşiyle cinsel ilişkiye giriyor. Bir de çocuğu olan genç kadın,çocuğun babasının ise kim olduğunu bilmiyor.
5 KOCASINI DA EŞİT DERECEDE SEVİYOR Rajo Vermanın annesi de evlendikten sonra üç kardeşle birlikte yaşamış. Genç kadın, eşlerinin hepsini eşit derecede sevdiğini söylüyor. Rajonun resmiyetteki eşi Guddu ise Hepimiz onunla cinsel ilişkiye giriyoruz ama kıskanmıyorum. Biz büyük mutlu bir aileyiz. diye konuşuyor.