- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Aynen ya resmen yaşamak için yiyorum ama yemeye yemeye de insan hiç yiyemiyo bi ara diyetisyene gittim onun yazdıklarını zaten yiyebilsem ohooo
Kaç kilosun canımAynen ya resmen yaşamak için yiyorum ama yemeye yemeye de insan hiç yiyemiyo bi ara diyetisyene gittim onun yazdıklarını zaten yiyebilsem ohooo
46 kiloyum canım boy 165Kaç kilosun canım
Akşamdan geceye kadar zorla yesen bir şeyler
Ben 47 oldum da korkmaya başladım bide çok alıp veremem diye46 kiloyum canım boy 165
Merhaba maalesef yeni gördüm mesajınızıBebe biskuvisi yiyenler kaç tane yiyolar ve nasıl yiyolar yardımcı olabilir misiniz yaza kadar kilo almak istiyorum
Neler yaptın peki canımTeşekkür ederim çok şükür 1 kilo aldım 10 günde falan gerçekten dikkat etmek kilo aldırıyor
Çok sevindim canım ben 2 gündür biraz boşladım bende çok yemeye çalışıyodumBu arada çok araştırdım kahvaltıda büyük dilim peynir çok önemli iki yumurta tereyağında 3 dilim çok tahıllı ekmek inanın asla inanmıyordum alacağıma ama şu an 50.80 kilo olmuşum
Evet bunu yazan oldu canım konuyu açtıktan sonra 2 kilo aldım aldım diye biraz gevşedim yemeyi azalttım yine vermiş olabilirim tartılmadım. Hala 50 değilim ama yine devam etmem lazım bu cici bebe olayını deniyim bu sefer çok yazıldıBütün mesajları okuyamadım yazan oldu mu bilmiyorum.
Her gece yatmadan bir kase cici bebe, süt, beyaz peynir, keçiboynuzu pekmez ezip ye
Bide birinden duymuştum saatini kurup gece 2de 3de kalkıp yiyormuş bu karışımı daha etkiliymiş
Evet bunu yazan oldu canım konuyu açtıktan sonra 2 kilo aldım aldım diye biraz gevşedim yemeyi azalttım yine vermiş olabilirim tartılmadım. Hala 50 değilim ama yine devam etmem lazım bu cici bebe olayını deniyim bu sefer çok yazıldı
Özellikle cips kola çikolata market ürünlerinde çok yüksek kaloriler varValla benimde hedef 50 :) 46dayım şuan azimle yiyorum şunu farkettim eve tartı aldım sürekli tartılıyorum fast food yediğimde ertesi güne farkediyor kilom ama ev yemeği yediğimde pek bi fark olmuyor. ee kilo almak içinde fast food yemek ne kadar doğru bilemedim kafam çok karışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?