Hani nerde paylaştınKızlar saçıma baktınız mı yaza kadar nereme gelir sizce
Nersen bakiuoKızlar saçıma baktınız mı yaza kadar nereme gelir sizce
Benimde coook ihtiyacim var ama istiktar yok kilo almam icin ise baslamam lazim benim anca ozaman duzenli hayata geçiyorum hahahaYarın alarmı 10a kuruyum en iyisi
Yaza kadar kilomu alsam saçımı da uzatsam değmeyin keyfime
Konularımda var kanka açtıgım konularda link atıyım burayaHani nerde paylaştın
Atttt bulamadim bendeKonularımda var kanka açtıgım konularda link atıyım buraya
Hani nerde paylaştın
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sac-uzatma-gunlugum.1040587/Atttt bulamadim bende
4 parmak net uzatkadare yaza kadar ayrica cok guzelllllerrr4
1 ayda bi kaç santim uzamış gibi .yaza kadar uzar bence . Bir arkadaşım her ay kuaförde bakım yaptırıyordu . Ara da da uçlarımı kestiriyordu . 4 ay da saçları beline kadar geldi .
Canım çok teşekkür ederim benim saçım sarıydı aslında ama uzatırken sürekli dip boya derdim olmasın diye koyulaştırdım yaza tekrar sarı yapıcam şuan açık kumral4 parmak net uzatkadare yaza kadar ayrica cok guzelllllerrr4
Ne bakımı yaptırıyomuş acabaaa keratin mi1 ayda bi kaç santim uzamış gibi .yaza kadar uzar bence . Bir arkadaşım her ay kuaförde bakım yaptırıyordu . Ara da da uçlarımı kestiriyordu . 4 ay da saçları beline kadar geldi .
Keratin olması gerekiyor . Valla aynı cesareti bende gösterdim . Gittim saçlarımı açtırdım . Saçlarım mahvoldu . Eskiden düz olan saçlarım şimdi boyut değiştirdi . Kimyası bozuldu . Mecbur kestirdim . Bıraktım kendi haline .uzar sa benimdir , uzamazsa benden çoktan gitmiştir .Ne bakımı yaptırıyomuş acabaaa keratin mi
Fotodaki ürünlerin hepsini kullandım bitirdim işte bu kadar uzattım sonra kahkül kestirirken uçlardan yine aldırdım
Daha yansa bile kestirmem psikolojim bozuldu resmen hangi cesaret sen belinden git küt kestir ya
Benimde belimdeydi açtırdım yıprandı sarı sevdası beni mahvettiKeratin olması gerekiyor . Valla aynı cesareti bende gösterdim . Gittim saçlarımı açtırdım . Saçlarım mahvoldu . Eskiden düz olan saçlarım şimdi boyut değiştirdi . Kimyası bozuldu . Mecbur kestirdim . Bıraktım kendi haline .uzar sa benimdir , uzamazsa benden çoktan gitmiştir .
Ne çok derdimiz var yahu
Haha :). Ben siyaha boyattım . Bir daha da bozmam bu rengi :)Benimde belimdeydi açtırdım yıprandı sarı sevdası beni mahvetti
Şuan ne renk senin
Kilomuzu alsak saçlarımızı uzatsak şöyle oohh ne güzel olur burada selvi boylu saçlarımızı paylaşırızyaza bomba gibi girelim kızlar
Gece 3 gibi yatıp 11 gibi kalkıyorum aslında çok uyuyorum ama az yemek yiyodumDaha fazla uyu. Ayrica bol bol makarna ye. Bence makarna kilo aldiricilarin basini cekiyor.
Bende bazen koyulaştırmaya niyetleniyorum da kendime güvenemiyorum kararsızım pişman olurum diyeHaha :). Ben siyaha boyattım . Bir daha da bozmam bu rengi :)
Amannn kanka boyatma .bide onu dert edincen hiç gerek yokBende bazen koyulaştırmaya niyetleniyorum da kendime güvenemiyorum kararsızım pişman olurum diye
Aynen aynen geri açtırmak isterim az bir şey saçım var zaten o da giderAmannn kanka boyatma .bide onu dert edincen hiç gerek yok
Ben bir tabak makarnayla aliyorum bir kiloyiGece 3 gibi yatıp 11 gibi kalkıyorum aslında çok uyuyorum ama az yemek yiyodum
Şimdi 1 ayda 1 kilo almışım :)
Az önce tartıldım 47 çıktım evdekiler tebrik ediyo o kadar sevindik çığlık çığlığa kutluyorumBen bir tabak makarnayla aliyorum bir kiloyibu arada daha erken uyumaya bak. Benim daha onceleri zayiflamaya calistigim donemlerde ne zaman gec uyusam(kalkis saatim onemli degil) hep daha hizli kilo verdim. Sem gece 12 en gec 1 de yatip sabah yine 11-12 gibi kalk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?