Merhaba ben 4 ay önce cinsel organlar birbirine değerek sürtünme ile bi ilişki yaşadım. Herhangi bir şekilde girme veya boşalma olmadı. Ama iki taraftanda zevk suyu geldi. Zevk suyundan da hamile kalınabiliyormuş. O ilişkinin ardından 3 gün sonra vaktinde ağrılı bir şekilde adet oldum. O adetimden sonra ise 4 kere daha 27 25 29 25 günde adet oldum ağrılı bir şekilde. İlişkiden de 2 ay sonra bebe time marka gebelik testi yaptım ikiside negatif fakat bu markanın yanılma payı fazlaymış diye okudum. Şuanda da karnım şiş ve sert, alt karnım biraz çıkık gibi, 2 3 gündür de karnımda yumru var gibi hissediyorum karnımın sol tarafında ise seğirme var ve göğüs kafesinin altında kalp çarptığını çok net hissediyorum. Sizce gebe olabilir miyim 5 kere adet olmama rağmen cevaplarsanız çok sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 kere adet oldum gebe olabilir miyim?
- Konu Sahibi katniss86
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelikihtimali
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 88
- 26
- 30 Mart 2020
- 109
- 190
- 53
- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 33
- 29
Hayır imkanı yok için rahat olsunMerhaba ben 4 ay önce cinsel organlar birbirine değerek sürtünme ile bi ilişki yaşadım. Herhangi bir şekilde girme veya boşalma olmadı. Ama iki taraftanda zevk suyu geldi. Zevk suyundan da hamile kalınabiliyormuş. O ilişkinin ardından 3 gün sonra vaktinde ağrılı bir şekilde adet oldum. O adetimden sonra ise 4 kere daha 27 25 29 25 günde adet oldum ağrılı bir şekilde. İlişkiden de 2 ay sonra bebe time marka gebelik testi yaptım ikiside negatif fakat bu markanın yanılma payı fazlaymış diye okudum. Şuanda da karnım şiş ve sert, alt karnım biraz çıkık gibi, 2 3 gündür de karnımda yumru var gibi hissediyorum karnımın sol tarafında ise seğirme var ve göğüs kafesinin altında kalp çarptığını çok net hissediyorum. Sizce gebe olabilir miyim 5 kere adet olmama rağmen cevaplarsanız çok sevinirim.
- 5 Mayıs 2020
- 13.183
- 1
- 40.703
- 548
Valla bu zekayla hayatınızı nasıl idame ettiriyorsunuz merak ediyorum, resmen beyin iptal
Aynı korkuyu sende yaşarsan görürsün
Aynı korkuyu sende yaşarsan görürsünValla bu zekayla hayatınızı nasıl idame ettiriyorsunuz merak ediyorum, resmen beyin iptal
- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Böyle bir korku yaşayacak kadar aptal olmam merak etmeAynı korkuyu sende yaşarsan görürsün
Kalp mi çarptığını hissediyosun
HAHAHAHAHAHHAHAHA aptallık böyle şeylerle belirlenecekse ohoooBöyle bir korku yaşayacak kadar aptal olmam merak etme
- 8 Haziran 2013
- 56.953
- 151.276
- 898
Hemen kınama başına gelir diyorsunAynı korkuyu sende yaşarsan görürsün
- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.976
- 598
- 10 Şubat 2017
- 702
- 1.100
- 63
- 28
- 8 Haziran 2013
- 56.953
- 151.276
- 898
5 kez adet olmuşsun zaten. Testlerin de negatif çıkmış. Daha nasıl hamile olabilirsin.HAHAHAHAHAHHAHAHA aptallık böyle şeylerle belirlenecekse ohooo
Aynen öyleHemen kınama başına gelir diyorsun
- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Beyin var ya kullanılmazsa aptallık olur, bence kullan boş boş yatmasınHAHAHAHAHAHHAHAHA aptallık böyle şeylerle belirlenecekse ohooo
Nasıl?Kesin hamilesin 4 aya dogurursun merak etme
Aynen bir beyinsizden bunları duymak gözlerimi yaşarttıBeyin var ya kullanılmazsa aptallık olur, bence kullan boş boş yatmasın