Öncelikle bu konuyu benim gibi takıntılı anne adayları için açtım. 5 hafta 3 günlük hamile iken muayene oldum. Kesem 16 mm olduğu halde içi bomboştu. Bu zamanlarda yolksac kesesi olması gerekiyor diyerekten beni büyük bir strese soktular. Çevremdeki herkes 5.haftada yolksac kesesini görmüş haftaya da bebekleri oluşmuştu. Doktor 10 gün sonra gelmemi istedi ve bebeği görmemiz gerekiyor dedi. Öldüm öldüm dirildim. Bir anda çevremde boş gebelikten kürtaj olan insan sayısı artmaya başladı. Ve 10.gün doldu 6+6 haftalıkken gittiğimde bebeiğim görüldü kalp atışı da duyuldu. Diyeceğim o ki arkadaşlar asla korkmayın üzülmeyin strese girmeyin ben ettim siz etmeyin. Kimseyi dinlemeyin sabırla bekleyin. Allah büyük hayırlı olan her şeyi nasip ediyor çok şükür.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalık yolksac yok boş kese
- Konu Sahibi Athenaz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Felaket tellalı çok etrafımızda herkes uzman herkes doktor kesiliyor bi andaÖncelikle bu konuyu benim gibi takıntılı anne adayları için açtım. 5 hafta 3 günlük hamile iken muayene oldum. Kesem 16 mm olduğu halde içi bomboştu. Bu zamanlarda yolksac kesesi olması gerekiyor diyerekten beni büyük bir strese soktular. Çevremdeki herkes 5.haftada yolksac kesesini görmüş haftaya da bebekleri oluşmuştu. Doktor 10 gün sonra gelmemi istedi ve bebeği görmemiz gerekiyor dedi. Öldüm öldüm dirildim. Bir anda çevremde boş gebelikten kürtaj olan insan sayısı artmaya başladı. Ve 10.gün doldu 6+6 haftalıkken gittiğimde bebeiğim görüldü kalp atışı da duyuldu. Diyeceğim o ki arkadaşlar asla korkmayın üzülmeyin strese girmeyin ben ettim siz etmeyin. Kimseyi dinlemeyin sabırla bekleyin. Allah büyük hayırlı olan her şeyi nasip ediyor çok şükür.
- 30 Mayıs 2013
- 357
- 184
- 303
Valla kardeş bilgi kirliliği de çok aslında, ben 5. Hafta gittiğimde kese gördüm geldim 6. Haftada bebek. Yok kesesi fln haberim yoktu öğrendikten sonra araştırmadım doğrusu. Çok fazla bilgin çok fazla negatif sonuç var sanalda . Boşuna strese girmişsiniz gebelikte en uzak durulması gereken şey sağlıksız gıdalardan önce STRES
- 17 Nisan 2021
- 2.291
- 2.330
- 53
Ben hep diyorum bunu bat günü öğrendikleri gibi gitmesin kimse lütfen sadece sakin olup dikkatli olup kanama olmadıktan sonra 1 hafta sonra gitsinler doktora. 5 hastalıktan aşağı boşuna beta takibi boşuna alttan muayenelerle kendilerini heba etmesinler.zaten bu süreçte doktorlar bile ne olucağını bilemiyor bekle haftaya gel bekle öyle gel diherek bide olumsuz konuşarak gebeleri strese sokuyorlar.
- 30 Mayıs 2013
- 357
- 184
- 303
Kesinlikle, normalde bende merak eder sabırsızlanırdım ama nedense hamilelikten beri bir sükunet çöktü üzerime gelişine vuruyorum. Sizin hamilelik nasıl gidiyor bulantılar başladı mı?Ben hep diyorum bunu bat günü öğrendikleri gibi gitmesin kimse lütfen sadece sakin olup dikkatli olup kanama olmadıktan sonra 1 hafta sonra gitsinler doktora. 5 hastalıktan aşağı boşuna beta takibi boşuna alttan muayenelerle kendilerini heba etmesinler.zaten bu süreçte doktorlar bile ne olucağını bilemiyor bekle haftaya gel bekle öyle gel diherek bide olumsuz konuşarak gebeleri strese sokuyorlar.
- 17 Nisan 2021
- 2.291
- 2.330
- 53
Benim başlamadı daha ama midem sis ve sürekli yanma oluyor midemde ve böyle hazımsızlık vae gibi sanki çok yemişimde şişmişim gibi..Kesinlikle, normalde bende merak eder sabırsızlanırdım ama nedense hamilelikten beri bir sükunet çöktü üzerime gelişine vuruyorum. Sizin hamilelik nasıl gidiyor bulantılar başladı mı?
- 30 Mayıs 2013
- 357
- 184
- 303
8. Haftada 1 hafta süren bulantı yaşadım çok zordu gerçekten ama şuan azaldı şükür. Dediğiniz gibi sisli gibi bir tuhaf midem. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin miniklerimizi ilk gebeliği herşey çok değişik geliyor normal mi değil mi bazen anlamıyorum bile ama yine de güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsinBenim başlamadı daha ama midem sis ve sürekli yanma oluyor midemde ve böyle hazımsızlık vae gibi sanki çok yemişimde şişmişim gibi..
- 17 Nisan 2021
- 2.291
- 2.330
- 53
Amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsin8. Haftada 1 hafta süren bulantı yaşadım çok zordu gerçekten ama şuan azaldı şükür. Dediğiniz gibi sisli gibi bir tuhaf midem. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin miniklerimizi ilk gebeliği herşey çok değişik geliyor normal mi değil mi bazen anlamıyorum bile ama yine de güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok haklısınız tüm söylediklerinizde … ben sağlık çalışanıyım hastanede olunca her şey hakkında bi fikriniz oluyor ister istemez. Çevreniz de çok hamile olunca ve bir şekilde hamile olduğunuz yayılınca en olmadık bilgiye bile sahip olup kafayı yiyebiliyorsunuz (yedirtmek için ellerinden geleni yapıyorlar) istifa etmeyi bile düşündüm. Çok fazla stres çok fazla baskı çok fazla korku insanı yoruyor… ortam çok önemli
sağlıkla alın kucağınıza inş bebeğinizi etrafta cok öle olumsuzluk negatif insan dolu kimseyi dinlememek lazımÖncelikle bu konuyu benim gibi takıntılı anne adayları için açtım. 5 hafta 3 günlük hamile iken muayene oldum. Kesem 16 mm olduğu halde içi bomboştu. Bu zamanlarda yolksac kesesi olması gerekiyor diyerekten beni büyük bir strese soktular. Çevremdeki herkes 5.haftada yolksac kesesini görmüş haftaya da bebekleri oluşmuştu. Doktor 10 gün sonra gelmemi istedi ve bebeği görmemiz gerekiyor dedi. Öldüm öldüm dirildim. Bir anda çevremde boş gebelikten kürtaj olan insan sayısı artmaya başladı. Ve 10.gün doldu 6+6 haftalıkken gittiğimde bebeiğim görüldü kalp atışı da duyuldu. Diyeceğim o ki arkadaşlar asla korkmayın üzülmeyin strese girmeyin ben ettim siz etmeyin. Kimseyi dinlemeyin sabırla bekleyin. Allah büyük hayırlı olan her şeyi nasip ediyor çok şükür.
Merhaba bende 5+5 haftalık iken gittim dr ultrasonda kese gözüktü ama için de yolk göremedim dr olumsuz bişede demedi sadece haftaya gel dedi ama ben işte çevremde hamile olanlar yolk nerde deyince aynen kafaya taktım acaba benim nezaman görürlür kalp atışını duyarım inş senin bu yazın bana umud olduÖncelikle bu konuyu benim gibi takıntılı anne adayları için açtım. 5 hafta 3 günlük hamile iken muayene oldum. Kesem 16 mm olduğu halde içi bomboştu. Bu zamanlarda yolksac kesesi olması gerekiyor diyerekten beni büyük bir strese soktular. Çevremdeki herkes 5.haftada yolksac kesesini görmüş haftaya da bebekleri oluşmuştu. Doktor 10 gün sonra gelmemi istedi ve bebeği görmemiz gerekiyor dedi. Öldüm öldüm dirildim. Bir anda çevremde boş gebelikten kürtaj olan insan sayısı artmaya başladı. Ve 10.gün doldu 6+6 haftalıkken gittiğimde bebeiğim görüldü kalp atışı da duyuldu. Diyeceğim o ki arkadaşlar asla korkmayın üzülmeyin strese girmeyin ben ettim siz etmeyin. Kimseyi dinlemeyin sabırla bekleyin. Allah büyük hayırlı olan her şeyi nasip ediyor çok şükür.
- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
Tam su an o durumdayım 6+2 yim bugun kontrolümde kesenin bos oldugunu öğrendim tam anlamı ile yıkıldım doktor kurtaj dedi, hemen baska bir doktora da danistim o da 10 gun bekleyelim dedi. Ne yapacagimi bilemez haldeyimÖncelikle bu konuyu benim gibi takıntılı anne adayları için açtım. 5 hafta 3 günlük hamile iken muayene oldum. Kesem 16 mm olduğu halde içi bomboştu. Bu zamanlarda yolksac kesesi olması gerekiyor diyerekten beni büyük bir strese soktular. Çevremdeki herkes 5.haftada yolksac kesesini görmüş haftaya da bebekleri oluşmuştu. Doktor 10 gün sonra gelmemi istedi ve bebeği görmemiz gerekiyor dedi. Öldüm öldüm dirildim. Bir anda çevremde boş gebelikten kürtaj olan insan sayısı artmaya başladı. Ve 10.gün doldu 6+6 haftalıkken gittiğimde bebeiğim görüldü kalp atışı da duyuldu. Diyeceğim o ki arkadaşlar asla korkmayın üzülmeyin strese girmeyin ben ettim siz etmeyin. Kimseyi dinlemeyin sabırla bekleyin. Allah büyük hayırlı olan her şeyi nasip ediyor çok şükür.
- 18 Ekim 2019
- 83
- 74
- 38
- 44
Merhaba. Sonucunuz ne oldu. İnşallah iyi çıkmıştır herşey.Tam su an o durumdayım 6+2 yim bugun kontrolümde kesenin bos oldugunu öğrendim tam anlamı ile yıkıldım doktor kurtaj dedi, hemen baska bir doktora da danistim o da 10 gun bekleyelim dedi. Ne yapacagimi bilemez haldeyim
- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
ne yazık ki kese boş olduğu için ilaçla düşük yaptırıldıMerhaba. Sonucunuz ne oldu. İnşallah iyi çıkmıştır herşey.
- 18 Ekim 2019
- 83
- 74
- 38
- 44
Hayırlısı olsun, inşallah en kısa zaman da sağlıklı bir gebeliğiniz olur.ne yazık ki kese boş olduğu için ilaçla düşük yaptırıldı