Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalık ultrason görüntüsünü paylaşıcam bebek var mı görüyor musunuz yazabilir misiniz? Doktor bir şey demedi 1 hafta sonra gel kalp atışı duyarsak sağlıklı gebeliktir dedi . Bende heyecandan sormadım bebeği gördünüz mü diye
5 haftalık ultrason görüntüsünü paylaşıcam bebek var mı görüyor musunuz yazabilir misiniz? Doktor bir şey demedi 1 hafta sonra gel kalp atışı duyarsak sağlıklı gebeliktir dedi . Bende heyecandan sormadım bebeği gördünüz mü diye
Üzerinden zaman geçmiş durumunuz nedir? Bu ultrasonda 5+0 mıydı tam ve kaç mm’di? Ben bugun gittim 5+5 te kese 13,5 mm ama bebiş görünmüyor aynı sizin görüntünüz gibi haftaya tekrar gel dedi
5. Haftada kese bile zar zor görünür bebek görünmez eğer 2 hafta ilerde gibi bir duruma yoksa bebeğin. 6/7 haftalarda minik kalp atışı duyulur geç döllenme olmamışsa.