• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık lekelenme lütfen bilgi konusunda yardım edin

Ben Regliden 2 gün önce adet oldum diye zannettim sonra akşama kesildi dedim ertesi gün belli olur bişey gelmeyince yerleşme kanaması olduğunu düşündüm heme gidip gebelik testi alıp yaptım pozitifi gördüm. Başka bir belirtim yoktu
Evde pozitif gördüysen kanda da çıkar bende evde gördüm ilk pozitifi Sana ne desem boş her kesin bünyesi farklı ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra oldum yerleşmeyi 1 hafta sürdü bi de benim sıkıntılıydı kanama da gördüm 1 gün o yüzden ilaç kullandım ben ama göğüs ağrım da vardı göğsüm şiş ve ağrıyordu

İyi düşün iyi olsun diyelim. Kese içinde etrafında kanama alnı yoksa korkma. Benim de 5.haftadan itibaren lekeler gelmişti. Doktor fitil başlatmıştı progestan. Sonrasında devam etti ve 12.haftada kanamam oldu bu arka arkaya haftalarca devam etti. Tedavi, iğneler, ilaçlar ve bol bol dinlenmeyle geçti hamileliğim. 5 buçuk ay sadece yattım. Hiçbir iş yapmadım, tuvalet ihtiyacı ve doktor harici kalkmadım. Yani anlatsam roman olur..
O yüzden içini ferah tut dinlenmeye bak ve ilaçlarını aksatma. Nasibi varsa sağ salim doğacak seninki de inşallah 🙏 🙏🍀

İyi düşün iyi olsun diyelim. Kese içinde etrafında kanama alnı yoksa korkma. Benim de 5.haftadan itibaren lekeler gelmişti. Doktor fitil başlatmıştı progestan. Sonrasında devam etti ve 12.haftada kanamam oldu bu arka arkaya haftalarca devam etti. Tedavi, iğneler, ilaçlar ve bol bol dinlenmeyle geçti hamileliğim. 5 buçuk ay sadece yattım. Hiçbir iş yapmadım, tuvalet ihtiyacı ve doktor harici kalkmadım. Yani anlatsam roman olur..
O yüzden içini ferah tut dinlenmeye bak ve ilaçlarını aksatma. Nasibi varsa sağ salim doğacak seninki de inşallah 🙏 🙏🍀
Ah canım ya sanada çok geçmiş olsun . Çok sağol benimde şuan lekelenmeler kesildi gibi inşallah salı günü keseyide net görürüzde içimiz rahatlar

Back