Bugün tekrar kan testi yaptırsan emin ol 1000 lwrde çıkardı değerin yani buda normal demek bence. Kanama için çok dikkatli ol Allah korusun düşük tehliken olabilirMerhaba arkadaşlar kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun şuan 5 haftalık hamileyim pazar günü lekelenmem olmuştu p.tesi beta değerim 527 çıktı ve Dr progestan hap ile iğne verdi ama dün gebelik takibi için sağlık ocağına gittim kan verdim eve geldim ve tekrar lekelenmem başladı sabah kan değerlerime bakayım dedim 870 olmuş sizce birgün arayla bu betahcg değeri ile lekelenmesen korkmalımıyım ne olur bilgilerinizi paylaşın
Yarın tekrarlayıp doktoruma gideceğim zaten o yüzden bugün yaptırmadım canım. Yatıyorum zaten herhangi bir iş yaptığımda yok canım cvbn için teşekkür ederimBugün tekrar kan testi yaptırsan emin ol 1000 lwrde çıkardı değerin yani buda normal demek bence. Kanama için çok dikkatli ol Allah korusun düşük tehliken olabilir
Ayağınızın altina yastik koyup uzanın, güzel bol vitaminli beslenip ilacınızı alın bir şey olmaz Allah'ın izniyleYarın tekrarlayıp doktoruma gideceğim zaten o yüzden bugün yaptırmadım canım. Yatıyorum zaten herhangi bir iş yaptığımda yok canım cvbn için teşekkür ederim
Çok sağol canım ya valla içimi rahatlatacak cvplara okadar çok ihtiyacımAyağınızın altina yastik koyup uzanın, güzel bol vitaminli beslenip ilacınızı alın bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Ayağınızın altina yastik koyup uzanın, güzel bol vitaminli beslenip ilacınızı alın bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım lekelenmem devam ediyor progestan kullanıyorum hem hap hem iğnesini. 5+3 de karından ultrasonla kese nokta kadar gözüktü Dr pek iç açıcı konuşmadı yarın tekrar kan vereceğim sonrada kontrole gideceğimMerhana ne durumdansz. Benimde transferin 13. Günü lekelenmem oldu tek seferlik. Daha sonra 17 sinde oldu o da tek seferlik korktğum için 17 sinde doktota gitmiltk keseyi gördük . Daha sonra lekelenmem olmadı şuan 5+4 teyim
Kesik kesik geliyor öyle adet olur gibi değil hiç kırmızıya dönmedi çok şükür ama ben çok tedirginim. Benimde nisan ayında tüp bebek tedavim kimyasal ile sonuçlandı onun üzerine doğaldan gebe kaldım ki yıllardır tedavi gören biriyim o yüzden korkularım çok fazlaBen tüp bebekle hamike kaldım progestanı tranaferden beri günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum. İnşallah hayırlı haberler alırız.. lekelenmen sürekli mi geliyor.. rengi kırmızıya dönüştü mü hiç
Amin inşallah canımAnladım canım. Kırımıza dönmediği sürece sıkıntı yok diyolar genelde. Hamileliği boyunca lekelenme yaşayanlar varmış belkide bizim durumumuz normal ama biz tedirgin oluyoruz.. hamileliği kolay elde edemediğimizden olsa gerek 2 daha fazla oluyo bu tedirginlik onca emek sonucu elimizde olanın gitmesi korkutuyo insanı.. iyi düşünelim iyi olsun belkide şuan normal durumdayız sabredip kalp atışını beklicez. Sen ne zaman gidiceksn
Ben rabbime teslim oldum verende o alanda nasip edecekse her türlü nasip edecek etmeyecekseler elden gelen bişey yok ne yazıkki. Aminnn hepimiz güzel haberler alalım rabbim hayırlısı ile kucaklarımızı doldursunİyi düşün iyi olsun hiç bişey olmocak Allah'ın izni ile hayırlı haberlerini bekliyorum duamdasn
Bol bol dinlen iş filan yapma canim yemene içmene dikkat et ve dua.Ben rabbime teslim oldum verende o alanda nasip edecekse her türlü nasip edecek etmeyecekseler elden gelen bişey yok ne yazıkki. Aminnn hepimiz güzel haberler alalım rabbim hayırlısı ile kucaklarımızı doldursun
Amiin canım amiinnBen rabbime teslim oldum verende o alanda nasip edecekse her türlü nasip edecek etmeyecekseler elden gelen bişey yok ne yazıkki. Aminnn hepimiz güzel haberler alalım rabbim hayırlısı ile kucaklarımızı doldursun
Beta hcg de artış varsa ağrın yoksa kanamanda artış yoksa korkma ben 1 hafta gördüm kahverengi lekeyi sonra geçti bende duphaston kullandım şimdi 6 haftalık olduk pazartesi kesesini görcem belki kalbini bile duyabilir mişimMerhaba arkadaşlar kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun şuan 5 haftalık hamileyim pazar günü lekelenmem olmuştu p.tesi beta değerim 527 çıktı ve Dr progestan hap ile iğne verdi ama dün gebelik takibi için sağlık ocağına gittim kan verdim eve geldim ve tekrar lekelenmem başladı sabah kan değerlerime bakayım dedim 870 olmuş sizce birgün arayla bu betahcg değeri ile lekelenmesen korkmalımıyım ne olur bilgilerinizi paylaşın
Rabbime teslimiyet ve duadan en güzeli ne olabilirki canım. Mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama dün psikolojik olarak okadar çöktümki sana anlatamam ve kalkıp yavaş yavaş ev temizliği yaptımBol bol dinlen iş filan yapma canim yemene içmene dikkat et ve dua.
Benimde lekelenmem olmuştu arada kırmızı kana dönmüştü adet oldum sanmıştım 6 yil sonra hamile kalinca insan hamile olduğuna inanamiyor simdi evlâdım 7 yaşında.
Sende sağlıkla kucağına alacaksın InşAllah
Yaaa ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünBeta hcg de artış varsa ağrın yoksa kanamanda artış yoksa korkma ben 1 hafta gördüm kahverengi lekeyi sonra geçti bende duphaston kullandım şimdi 6 haftalık olduk pazartesi kesesini görcem belki kalbini bile duyabilir mişim
Öğrenmeden önce hergün yarın adet olcam diyordum bende bi de göğsüm ağrıyorduYaaa ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünöyle bir ağrım yok sadece adet olacakmışım gibi ince ince sızı var lekelenmem çoğalmadı çok şükür. Bende progestan kullanıyorum hem fitil hemde iğne ama lekelenmem sanki dünden beri dahada azaldı gibi
Ben Regliden 2 gün önce adet oldum diye zannettim sonra akşama kesildi dedim ertesi gün belli olur bişey gelmeyince yerleşme kanaması olduğunu düşündüm heme gidip gebelik testi alıp yaptım pozitifi gördüm. Başka bir belirtim yoktuÖğrenmeden önce hergün yarın adet olcam diyordum bende bi de göğsüm ağrıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?