İnsallah oyledir cok korkuyorum ayni seyi yasamakdan icimde buyuk bir tedirginlik varNormal, 6-8 haftalar arası görünür genelde
ilk kac haftalik gitmisdiniz acaba oncesinde bebek gorunmusmuydu6+7 kalp atışı görüldü bende
5.5 de bebegi gormusmuydun5,5 haftalıkta öğrenmiştim. 1 hafta sonra gel kalp atışını duyalım demişti.
5.5 de bebegi gormusmuydun
Ben bes haftalik goremedim bugun yine ayni korku sardi icimiEvet tabiki. Evde test yaptım pozitif çıkınca hemen gitmiştim o gün. İlk gebelikti heyecandan duramamıştım.
Bende 5 haftada gittim kese boştu 2 hafta sınra gittim bebeğimi gördük inşallah sizinde öyle olurKizlar uc ay once bos gebelikden kurtaj oldum simdi bes haftalk hamileyim normalde 6. Haftada gidecekdim doktora ama biraz agrim vardi acile gittim korkdm orda ultrasonda bes haftayla uyumlu kese var ama bebegi goremiyorum dedi acaba yine bos gebelikmi geciriyorum cok uzgunum sizde erken oldugu icinmi bu haftada bebegi goremeyip sonradan goren oldumu
Ay insallah canim ya bende on iki gun sonraya yeniden randovu aldm biraz uzattim tarihi gore bileyim diye ama cok korkuyorumBende 5 haftada gittim kese boştu 2 hafta sınra gittim bebeğimi gördük inşallah sizinde öyle olur
Ben bes haftalik goremedim bugun yine ayni korku sardi icimi
Gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olsun inşallah görürsünAy insallah canim ya bende on iki gun sonraya yeniden randovu aldm biraz uzattim tarihi gore bileyim diye ama cok korkuyorum
Bende kendimi zorluyorum bulandirmamak icin ama onceki bosdu kurtaj oldum yeniden ayni seyi kaldiramam korkum buyuk yani yeniden tekrar edermi acabaNe desek de rahatlamayacaksınız çünkü zor şeyler yaşamışsınız.
Ama benim hayat felsefem henüz kötüyü görmeden üzülmemek üzerine.. İçinizi bulandırmayın hiç.
Bende kendimi zorluyorum bulandirmamak icin ama onceki bosdu kurtaj oldum yeniden ayni seyi kaldiramam korkum buyuk yani yeniden tekrar edermi acaba
İnsallah canimİnanın hiç başıma gelmedi bu tarz sorunlar. Yani 3 gebelik geçirdim. Hiçbir sorun olmadı. Şimdi size ne desem boş olur. Sadece iyi temennilerde bulunabilirim. Hayırlı haberler alın inşallah.
Ben de göremedim ama normal çok küçük çünkü. Sonraki ultrasonda görürsünüz kalp atışıyla beraber inşallahKiztar 5 haftalik gormeyip sonradan goren oldumu bu durumu yasayan varmi
İnsallah canim sen kacinci haftada gordun bebeginiBen de göremedim ama normal çok küçük çünkü. Sonraki ultrasonda görürsünüz kalp atışıyla beraber inşallah
Tam hatırlayamadım ama ilk ultrasonda yoktu. Onu çok iyi biliyorum. 6 olabilirİnsallah canim sen kacinci haftada gordun bebegini