5 haftalik.kese gorunumu

Yukledm

Eklentiler

• IMG-20160711-WA0000.jpeg
    IMG-20160711-WA0000.jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 5.273
Diger ultrasonda organlari falan gorunur ama acelemiz yok kalp atisi icin 7. Haftayi bekleyelim dedi .heryerde 6 haftalik falan kalp atisi duyulur dio ondan merak ettm . Bide bu resmde bebek gorunuyor mu nokta kadar insan paranoya yapio iste dr ne derse desn

Sadece tek bildiğim.. Pozitif pozitif dedi.. Herşey normal dedi.. Bebek yok

Gornp gorunmedigi hakknda bsey demedi pers bidaha gtcem sorar yazarm .onun organlari falan var su an gbi bsey deynce bnde bebek var demek die dusundum sonradan paranoya yaptm.ama sende yokmus ve hersey normal demis yinede kalp atisi icin bsey dedimi?

Bende bugün gittim kızlar daha çok erken olduğundan kesen görünmüyor dedi ctesi bir daha gidicem. Inşallahkalp atislarini da duyarizz

benimde 5. haftam kızlar bu haftada bekleyeceğim çoğu yerden okuduğuma göre kese v.s. zor görülebiliyormuş bende haftaya yani 6. haftamda gidicem bakalım ne diyecekler. bu arada size folik asit verdi mi? bugün sağlık ocağına gittim kayıt açtırdık. oradan verdiler folictrio verdi devletin ödediği ilaç çok tavsiye edilmez dedi bende doktorun dediğini aldım. bu akşam içicem inşallah eşim gelsin de bi :)

Derindereye gtmeye basladim ben kagithanede fikri olan var mi
benimde 5. haftam kızlar bu haftada bekleyeceğim çoğu yerden okuduğuma göre kese v.s. zor görülebiliyormuş bende haftaya yani 6. haftamda gidicem bakalım ne diyecekler. bu arada size folik asit verdi mi? bugün sağlık ocağına gittim kayıt açtırdık. oradan verdiler folictrio verdi devletin ödediği ilaç çok tavsiye edilmez dedi bende doktorun dediğini aldım. bu akşam içicem inşallah eşim gelsin de bi :)
5 hafta kac gunluk senin ki

Kızlar hangi sehirlerde oturuyorsunuz ? Doktor ariyorum ben doguma kadar devam edebilecegim.
ben bursada oturuyorum canım. işine yaramı bilemem ama bursadan arkadaşlara tavsiyem osmangazi tıp mnerkezinde güler hanım var hem uygun muayenesi hemde bütün hastaları çok memnun birde pembe mavi de nejdet bey var. oda inanılmaz iyi. ablamlar annem v.s. hepsi onun hastası ama biraz yüksek muayenesi 180 tl imiş. eğer gülerden memnun kalmazsam oan gidicem.

Evet en iyisi foliktrio gunde 3 tane iciyorsn icinde baska vitaminlerde var 30 kusur tl.5 hafta kac gun senin ki?
bana günde 1 tane dedi eczacı canım 3 ay boyunca günde 1 tane dedi. niye 3 ki acaba? ben bugün bi okuyayım bakayım prospektüsünü.

Derindereye gtmeye basladim ben kagithanede fikri olan var mi

5 hafta kac gunluk senin ki

bugün tam 5 haftalık tabi asıl hafta ultrason ölçümüyle belli olacak ama bugün adet tarihine göre 5 haftalık v.s. diye konuştuk sağlık ocağındaki hemşireyle zaten bende o kadar hesaplamıştım hep internetten :)

X