- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 38
- Konu Sahibi cagla353535
Merhabalr 5 hafta 1 gunluk gebeyim kesem minicik ve simsiyah gorundu karindan ultrasondan normal mi?fikri olan???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmi yüklermisin cnm öle bakalım..Merhabalr 5 hafta 1 gunluk gebeyim kesem minicik ve simsiyah gorundu karindan ultrasondan normal mi?fikri olan???
Doktor sana sadece keseyi mi dedi bebek için bişe dedi miYukledm
Kaç milim bilmiyorum.. Bende bebek görünmedi.. 2-3 hafta sonra gel herşey normal dedi.. O zaman görünecek demekki.. Ama bana enteresan geldi.. Doktor seninkini gördü müSenin kese kac milim
Benim kese war bebek yok..Bende bugün gittim kızlar daha çok erken olduğundan kesen görünmüyor dedi ctesi bir daha gidicem. Inşallahkalp atislarini da duyarizz
5 hafta kac gunluk senin kibenimde 5. haftam kızlar bu haftada bekleyeceğim çoğu yerden okuduğuma göre kese v.s. zor görülebiliyormuş bende haftaya yani 6. haftamda gidicem bakalım ne diyecekler. bu arada size folik asit verdi mi? bugün sağlık ocağına gittim kayıt açtırdık. oradan verdiler folictrio verdi devletin ödediği ilaç çok tavsiye edilmez dedi bende doktorun dediğini aldım. bu akşam içicem inşallah eşim gelsin de bi :)
ben bursada oturuyorum canım. işine yaramı bilemem ama bursadan arkadaşlara tavsiyem osmangazi tıp mnerkezinde güler hanım var hem uygun muayenesi hemde bütün hastaları çok memnun birde pembe mavi de nejdet bey var. oda inanılmaz iyi. ablamlar annem v.s. hepsi onun hastası ama biraz yüksek muayenesi 180 tl imiş. eğer gülerden memnun kalmazsam oan gidicem.Kızlar hangi sehirlerde oturuyorsunuz ? Doktor ariyorum ben doguma kadar devam edebilecegim.
bana günde 1 tane dedi eczacı canım 3 ay boyunca günde 1 tane dedi. niye 3 ki acaba? ben bugün bi okuyayım bakayım prospektüsünü.Evet en iyisi foliktrio gunde 3 tane iciyorsn icinde baska vitaminlerde var 30 kusur tl.5 hafta kac gun senin ki?
Derindereye gtmeye basladim ben kagithanede fikri olan var mi
5 hafta kac gunluk senin ki