Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarıhınız neydıKızlar kalp atışı için randevusu ne zaman almalıyım
Beta degerınız kactı keseyı gördüğünüzdeKızlar kalp atışı için randevusu ne zaman almalıyım
27 ŞubatSon adet tarıhınız neydı
En son 738 di dün doktorda kese gözüktüBeta degerınız kactı keseyı gördüğünüzde
Aynen öyle yapayim7-8 hafta arası giderseniz iyi olur. Bazen 6.haftada duyulmayabiliyor boşa stres yapiyorlar
Benımde 19 subat27 Şubat
degerım 2424 dü en son 2 gün önce yarın vajınal ultrosonda bakılcakda kararsızım beklesemmı dıyorumEn son 738 di dün doktorda kese gözüktü
Bence sende bekle canım senin değer yüksek çıkmış ikiz olmasinBenımde 19 subat
degerım 2424 dü en son 2 gün önce yarın vajınal ultrosonda bakılcakda kararsızım beklesemmı dıyorum
Ben 25.89 la ogrendım gebelıgımı daha cuma günü 2424 olmus keseyı goremedı karından Cumartesı vajınal bakalım dedı bende emın degılım napsam karar veremedımBence sende bekle canım senin değer yüksek çıkmış ikiz olmasin
Benım 6 7 8 Mart gıbı yumurtlamam oldu muhtemelen bakalım keske ıkız olsa ama saglıklı olsundaBence sende bekle canım senin değer yüksek çıkmış ikiz olmasin
Sen bekle canım bence daha çok küçükler oluşma aşamasındalarBen 25.89 la ogrendım gebelıgımı daha cuma günü 2424 olmus keseyı goremedı karından Cumartesı vajınal bakalım dedı bende emın degılım napsam karar veremedım
Hayırlısı canım gönlünden geçen olsun geç döllenme olmuş olabilir sendeBenım 6 7 8 Mart gıbı yumurtlamam oldu muhtemelen bakalım keske ıkız olsa ama saglıklı olsunda
Senın adet tarıhın benden sonra olmasına rağmen Senın gözükmüş ınsalalj benımde gozukurSen bekle canım bence daha çok küçükler oluşma aşamasındalar
Ben özele gittim canım onların makinalar daha iyi sen devlette mi gözüktünSenın adet tarıhın benden sonra olmasına rağmen Senın gözükmüş ınsalalj benımde gozukur
Bende özele gıttım devlete randevu aldım ama once özele gıttımBen özele gittim canım onların makinalar daha iyi sen devlette mi gözüktün
Canını sıkma canım cihazlar farklıdır belki birde daha çok yenilerBende özele gıttım devlete randevu aldım ama once özele gıttım
Yarın yada pazartesı bakalım goruncekmı hayırlısı dıyelımCanını sıkma canım cihazlar farklıdır belki birde daha çok yeniler
Yarın yada pazartesı bakalım goruncekmı hayı
Aslında 7 8 haftalıkken gitsen daha iyi olur hem netleşirYarın yada pazartesı bakalım goruncekmı hayırlısı dıyelım