- 18 Eylül 2023
- 77
- 15
- 24
-
- Konu Sahibi dualarmkablolsn
Doktorunuzu bilgilendirin igneden sonra boyle oldu diyin dinlenin istirahat edin hatta kanama bitmeden asla kalkmayin...Kizlar 5 hafta 5 günlük hamileyim siyaha yakın kahverengi leke geldi doktoruma gittim ultrasonla baktı şükür kalp atışında duydum.bebek keseye yeni yerleşmiş ama progestan fitil iğne verdi iğne vurunduktan sonra kan pembeye döndü sizce normalmi çok korkuyorum
Cnm pihtda geliyor napicamDoktorunuzu bilgilendirin igneden sonra boyle oldu diyin dinlenin istirahat edin hatta kanama bitmeden asla kalkmayin...
Pıhtılar ne renk ben 6. Haftamdan beri oyleyim yarin 12. Haftama giricem dun yine pıhtı kahverengi lekelenmelerim oldu kanama alani var bende sendede oyle bisyemi var acabaCnm pihtda geliyor napicam
Bugün kalp atışı dinledik kanama alanı yok dedi ama koyu krmiziPıhtılar ne renk ben 6. Haftamdan beri oyleyim yarin 12. Haftama giricem dun yine pıhtı kahverengi lekelenmelerim oldu kanama alani var bende sendede oyle bisyemi var acaba
Sen hemen doktorunu bilgilendir benim kahverengiydi pembeye kirmiziya dondu doktora gittim igne fitil falan baslatti sonra doktorjm beni sıkı takibe aldi. Ve her muaynede bana dedi ki kanaman kirmiziya donerse hemen gel saat kac olursa olsun dedi.Bugün kalp atışı dinledik kanama alanı yok dedi ama koyu krmizi
Bende kullanıyorum iğne ve fitil doktorum özel olmasına rağmen aşırı ilgisizSen hemen doktorunu bilgilendir benim kahverengiydi pembeye kirmiziya dondu doktora gittim igne fitil falan baslatti sonra doktorjm beni sıkı takibe aldi. Ve her muaynede bana dedi ki kanaman kirmiziya donerse hemen gel saat kac olursa olsun dedi.
Şu kesesi tarzı bı düşük olursa gel dedi su kesesi neSen hemen doktorunu bilgilendir benim kahverengiydi pembeye kirmiziya dondu doktora gittim igne fitil falan baslatti sonra doktorjm beni sıkı takibe aldi. Ve her muaynede bana dedi ki kanaman kirmiziya donerse hemen gel saat kac olursa olsun dedi.
Canim sen baska doktorada gitsene benim doktorum beni o kadar sıkı takibe aldi ki lekelenmem var diye en ufak bi lekelenme olsa cagirdi hemen bebegi gormek icinŞu kesesi tarzı bı düşük olursa gel dedi su kesesi ne
Hangi şehir doktorunuzun adı ne acebaCanim sen baska doktorada gitsene benim doktorum beni o kadar sıkı takibe aldi ki lekelenmem var diye en ufak bi lekelenme olsa cagirdi hemen bebegi gormek icin
Tekirdag çorlu adlen hanim doktorumHangi şehir doktorunuzun adı ne aceba
Nasil oldunuz cok gecmis olsunValla beni hiç umursamıyor akıntı bazen kirmiziya dönüyor
Kırmızıya dönüştü korkuyorumNasil oldunuz cok gecmis olsun