- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum kuzenim hamile bugün doktor kontrolüne gittinde bebeği 5 haftalık hamile fakat kalp atışı olmadı için kürtaj demişler ne yapmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da aynısı dendi kesesi kaç mmArkadaşlar birşey danışmak istiyorum kuzenim hamile bugün doktor kontrolüne gittinde bebeği 5 haftalık hamile fakat kalp atışı olmadı için kürtaj demişler ne yapmalı
Onu tam bilmiyorum canım ama kürtaj olmalımıBana da aynısı dendi kesesi kaç mm
Sen oldunmuBana da aynısı dendi kesesi kaç mm
Yani erken bence benim de 6 haftalık bir hafta bekliyorum o da beklesin başka doktora gitsinOnu tam bilmiyorum canım ama kürtaj olmalımı
Ya işin tuhafı özel hastanede 8 haftaya kadar duyulur demişler bugün devlete gidiyo kürtaj diyerek istemediği için de kâğıt imzalatıyolarYani erken bence benim de 6 haftalık bir hafta bekliyorum o da beklesin başka doktora gitsin
Özel veya devlet hepsinde kürtaja ödeme yapılıyor hiç bekleme yok umurlarinda degilYa işin tuhafı özel hastanede 8 haftaya kadar duyulur demişler bugün devlete gidiyo kürtaj diyerek istemediği için de kâğıt imzalatıyolar
5 hafta kalp atışı için erken diye biliyorum. Başka doktora da görünsün yada beklesin biraz daha. Bende 5. Haftada gittiğimde sadece keseyi gösterdi kalp atışına daha var demişti. 7. Haftada dinlemişti doktor. 6 da duyan arkadaşlar da var ama zayıfti 5 te duyulmaması normal gibiArkadaşlar birşey danışmak istiyorum kuzenim hamile bugün doktor kontrolüne gittinde bebeği 5 haftalık hamile fakat kalp atışı olmadı için kürtaj demişler ne yapmalı
Evet doğru alttan muayene etmişlerÖzel veya devlet hepsinde kürtaja ödeme yapılıyor hiç bekleme yok umurlarinda degil
Bende öyle düşünüyorum nasıl bi zihniyet var kızcaz perişan olmuş duyunca ya5 hafta kalp atışı için erken diye biliyorum. Başka doktora da görünsün yada beklesin biraz daha. Bende 5. Haftada gittiğimde sadece keseyi gösterdi kalp atışına daha var demişti. 7. Haftada dinlemişti doktor. 6 da duyan arkadaşlar da var ama zayıfti 5 te duyulmaması normal gibi
Bos gebelik falan denilmis mi direkt kürtaj mi denmiş bu doktorları anlamıyorum benEvet doğru alttan muayene etmişler
Direk kürtaj kalp atışı yok denmişBos gebelik falan denilmis mi direkt kürtaj mi denmiş bu doktorları anlamıyorum ben
Kese sağlıklı ve düzgünse beklesin derim tabi başka doktora görünmek daha sağlıklı olurBende öyle düşünüyorum nasıl bi zihniyet var kızcaz perişan olmuş duyunca ya
Tuhaf beklesin bir hafta daha başka doktora bı gitsinDirek kürtaj kalp atışı yok denmiş
Öyle yapıcak konuştum bendeTuhaf beklesin bir hafta daha başka doktora bı gitsin
Başka doktora gitçek canımolur mu canım neredeyse kese yeni görünür 5 haftalıkta. Bence başka bir doktora görünsün.