5 haftalık ikiz olduğu öğrenen varmı

alllahvargamyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
251
128
33
24
Merhaba kızlar 5 haftalıkken ikiz olup olmadığını öğrenen varmı ben çift embriyo oldum doktor dedi daha erken tek kese gördüm dedi şu an ikiz ile ilgili bişey demedi 2 hafta sonra kalb için çağırdı o zaman belli olur dedi benim gbi yaşayan oldumu

Merhaba kızlar 5 haftalıkken ikiz olup olmadığını öğrenen varmı ben çift embriyo oldum doktor dedi daha erken tek kese gördüm dedi şu an ikiz ile ilgili bişey demedi 2 hafta sonra kalb için çağırdı o zaman belli olur dedi benim gbi yaşayan oldumu
Merhaba endişelenmeyin ikizlerde geneldi diğeri 3-5 gün geriden geldiği için keseyi görmemiş olabilir, kalp için gittiğinizde görürsünüz inşallah 🙏

Tek yumurtaysa 10dan sonra falan belli olabilir çift yumurta ise keseler bikac haftaya netleşir, benim çift kesem 8de görünmüştü iki gebelikte de

Arkadaşım 10. Haftaya kadar tek bebek sanarken 10. Haftadan sonra ikiz olduğunu öğrendi. Geriden gelmişti biri. Kesesi bile gözükmemişti.

Merhaba benim ilki kontrolümde iki kese görünmüştü. Benimde çift embriyo transferiydi. Çift olsaydı görünürdü.

Back
X