5 haftalık Hamileyim silindikçe gelen açık kahve akıntı

Zgmzsvrr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
113
104
18
34
Arkadaşlar selam
5 haftalık hamileyim
Adet günümü 1 gün geçtikten sonra kahverengi lekelenme olmuştu yoğun sonra azaldı 3. Gün test yaptığımda pozitif çıkmıştı beta hcg oranım da adetimi 3 gün geçtiğinde sonraki değer 231 di lekelenme bitti şeffaf akıntı ve beyaz akıntım devam etti bugün ise silindikçe açıl kahve leke geliyor hafif adet olur gibi bir ağrı ile ama öyle çok şiddetli deği kasık ve belimde aynı şekilde hafif ağrı oluyor normalmidir .

Doktora gitseniz iyi olur ne olduğunu size söyler. Birde progestan kullanıyor musunuz? Verdiyse dr alttan alın bir tane ve sırt üstü yatın ama en iyisi dra gitmek

Doktora gitseniz iyi olur ne olduğunu size söyler. Birde progestan kullanıyor musunuz? Verdiyse dr alttan alın bir tane ve sırt üstü yatın ama en iyisi dra gitmek
İlk randevumuz Cumartesi gideceğiz inş geçen denen boş gebelik geçirmiştim kürtaj olmuştum
Onda da Baya kırmızıyaa dönüyordu ara ara çok şükür bunda öylem bir durum yok olmazda inş

Arkadaşlar selam
5 haftalık hamileyim
Adet günümü 1 gün geçtikten sonra kahverengi lekelenme olmuştu yoğun sonra azaldı 3. Gün test yaptığımda pozitif çıkmıştı beta hcg oranım da adetimi 3 gün geçtiğinde sonraki değer 231 di lekelenme bitti şeffaf akıntı ve beyaz akıntım devam etti bugün ise silindikçe açıl kahve leke geliyor hafif adet olur gibi bir ağrı ile ama öyle çok şiddetli deği kasık ve belimde aynı şekilde hafif ağrı oluyor normalmidir .

Canım annem bana hamileyken bi süre kahve rengi lekelenmrsi devam etmiş sanırı bi ay mı 2 ay mı ne
Sen yinwde bi d8ktoruna danış

Arkadaşlar selam
5 haftalık hamileyim
Korkutmak istemem ama acile gidip batana baktır benimde ole olmuştu sonra kırmızıya döndü ve düşük oldu batan 500dü en fazla sonra düştü zaten senin betan kaçtı en son

Arkadaşlar selam
5 haftalık hamileyim
Bunun nedenini en iyi bir uzaman bilir. Yarın dr gidin bazı gebeliklerde ilk haftalar hafif lekelenme normal degerlendirilebiliyo ama farklı seylerinde belirtisi olabilir. En iyi ihtimalle hcg takibi yaparlar . Sizin yapmanız gereken bol bol dinlenmek, bol su içmek . Kendinizi iyi hissetseniz bile kesinlikle iş yapmaya kalkmayin.

Adetten kaç güb sonra betan 500 çıktı
Adetim 2 gün gecikti test yaptım pozitif di ertesi gün doktora gittim 200lerdeydi sonra kanamam başaladı kahverengi ertesi gün yine betama bakıldı 300lerdeydi sonraki gün 500 lerde sonra kahverengi olan kanamam kırmızıya dönüştü adet gibi oldu düşük önleyici verdiler bana ama fayda etmedi bunun adı kimyasal gebelik acile gidip betana baktı

nasılsın canım ?senin konunla ilgili de yorum yazmıştım inşallah bir an önce herşeyin yoluna girer sakin bir hamilelik geçirirsin :)
Daha iyiyiz çok şükür dualar la ayaktayım eşimde belliki pişman sohbet etmeye çalışıyor bana ev işlerinde yardım etmeye başladı 🙏🏻

Adetim 2 gün gecikti test yaptım pozitif di ertesi gün doktora gittim 200lerdeydi sonra kanamam başaladı kahverengi ertesi gün yine betama bakıldı 300lerdeydi sonraki gün 500 lerde sonra kahverengi olan kanamam kırmızıya dönüştü adet gibi oldu düşük önleyici verdiler bana ama fayda etmedi bunun adı kimyasal gebelik acile gidip betana baktı
Yoğun muydu peki lekelenmen

Progesteron verır takıbe alır. Kese gorundumu ve degerın ıkı gunde bır saglıklı artmısmı onemlı olan bu

Merhaba kızlar benimde adetim 10 gundür geçiyo 3 gundürde kahve akintım var bilgisi olan varmı

Back
X