2 ay deneme süresi vardıİşe girerken sözleşmenizde de yer alan herhangi bir deneme süresi var mıydı?
Teşekkür ederim rahatladımHamile kadın işçilerin işten çıkarılmaları yasaktır.
Durumunu da en geç 3. aya kadar söylemek zorundasın.
Eğer işvereninize güvenmiyorsanız deneme süreci bitince bilgilendirin. Nasılsa 3 aya kadar süreniz varmış. Yoksa deneme süresini bahane edebilirler.2 ay deneme süresi vardı
2 ay deneme süresi vardı
Güvenmiyorum adam harcamak çok kolay burda söylemiyim o zamanEğer işvereninize güvenmiyorsanız deneme süreci bitince bilgilendirin. Nasılsa 3 aya kadar süreniz varmış. Yoksa deneme süresini bahane edebilirler.
Tamam süre dolana kadar söylemiyimDeneme süresinden geçene kadar söylememelisin.
Yoksa hamileliği bahane edip çıkarabilirler.
Teşekkür ederim çokDurumunuzu şu an bildirmeyin Gerekirse alırsınız raporuda bi sorun olmaz sanmıyorum İşçinin de hakları var sonuçta neden göstermeden bunu yapamazlar.
Sınır 3 ay miymis, bilmiyordum ben de ogrendim sag olunHamile kadın işçilerin işten çıkarılmaları yasaktır.
Durumunu da en geç 3. aya kadar söylemek zorundasın.
Sınır 3 ay miymis, bilmiyordum ben de ogrendim sag olun
Aynen hamileliğini bahane ederler denedik olmadı derler. Deneme süresi bitince konuşursun biraz daha bekleDeneme süresinden geçene kadar söylememelisin.
Yoksa hamileliği bahane edip çıkarabilirler.
Aynen hamileliğini bahane ederler denedik olmadı derler. Deneme süresi bitince konuşursun biraz daha bekle
Hemen bildirin suclu duruma dusersin hamile kisi isten cikarilamaz yasal olarak. Hamileyken isten cikisiniz verilemez. Verilirse de kanuni hakkiniz acik.Merhaba.5 haftalık hamileyim. ..Evim firmasında satış uzman yardımcısı olarak çalışıyorum.1,5 ay önce girdim.müdür de dahil tüm ekip yeni sürekli çıkarmalar oluyormuş bizden önce.
Halen satış yapamadık ben de yapamadım şubeye daha bildirmedim hamile olduğumu ne zaman söylemeliyim.İşten çıkarılır mıyım? Kalırsam haklarım neler çıkarılırsam haklarım neler.Mobbinge maruz kalıyoruz.Paraya ihtiyacım var.çıkmak istemiyorum.Belimde hem kayma hem fıtık var.hem de kaburgalarımdan rahatsızım erken rapor alma dururumum olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?