How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

5 haftalık hamileyim işten çıkarılır mıyım?

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Merhaba.5 haftalık hamileyim. ..Evim firmasında satış uzman yardımcısı olarak çalışıyorum.1,5 ay önce girdim.müdür de dahil tüm ekip yeni sürekli çıkarmalar oluyormuş bizden önce.

Halen satış yapamadık ben de yapamadım şubeye daha bildirmedim hamile olduğumu ne zaman söylemeliyim.İşten çıkarılır mıyım? Kalırsam haklarım neler çıkarılırsam haklarım neler.Mobbinge maruz kalıyoruz.Paraya ihtiyacım var.çıkmak istemiyorum.Belimde hem kayma hem fıtık var.hem de kaburgalarımdan rahatsızım erken rapor alma dururumum olur mu?

İşe girerken sözleşmenizde de yer alan herhangi bir deneme süresi var mıydı?

Durumunuzu şu an bildirmeyin Gerekirse alırsınız raporuda bi sorun olmaz sanmıyorum İşçinin de hakları var sonuçta neden göstermeden bunu yapamazlar.

Sınır 3 ay miymis, bilmiyordum ben de ogrendim sag olun

Aslında öğrenilir öğrenilmez ama bir çok yerde müsamaha gösteriliyor. (düşük falan korkuyor kadın işçiler)
3.aya kadar bekleniliyor.
:) Rica ederim ne demek

Merhaba.5 haftalık hamileyim. ..Evim firmasında satış uzman yardımcısı olarak çalışıyorum.1,5 ay önce girdim.müdür de dahil tüm ekip yeni sürekli çıkarmalar oluyormuş bizden önce.

Halen satış yapamadık ben de yapamadım şubeye daha bildirmedim hamile olduğumu ne zaman söylemeliyim.İşten çıkarılır mıyım? Kalırsam haklarım neler çıkarılırsam haklarım neler.Mobbinge maruz kalıyoruz.Paraya ihtiyacım var.çıkmak istemiyorum.Belimde hem kayma hem fıtık var.hem de kaburgalarımdan rahatsızım erken rapor alma dururumum olur mu?
Hemen bildirin suclu duruma dusersin hamile kisi isten cikarilamaz yasal olarak. Hamileyken isten cikisiniz verilemez. Verilirse de kanuni hakkiniz acik.

Merhaba şuan da sizin yaşadığınız durumun aynısını yaşıyorum iş yerim sigortamı yeni başlattı ve akabinde hamile oldugumu öğrendim hep tehditvari konuşmaları var huzursuzum. Durumunuz ne oldu çıkarıldınız mı?

Back