- 27 Mart 2008
- 1.711
- 106
bide yeme içmenize dikkat ediyormusunuz. Bana evdekiler herşeyi yasakladı neredeyse. Bitki çayı içme, ıhlamur bile. Sucuk, salam v.s. Dün çiğ köfte yedim ama ben birşey olurmu. Bana olmaz gibi geliyor çünkü eger tüp yaptırmamış olsaydım şuan hamile olduğumu bilemezdim ki. Adetim geçti sanırdım. Yani bu kadar erkenden sakınmak saçma geliyor bana sizede öylemi geliyor acaba merak ettim.
merhaba arkadaşlar
dün öğrendim benim bebişlerim ikizmiş...
bitki çayının özelliklede ıhlamurun zararı olduğunu hiç duymamıştım. ben faydalı diye özellikle ıhlamur içiyorum. neden zararlı ıhlamur?, bitki çayları?
ıhlamuru duymadım ama adaçayı hamilelikte kesinlikle zararlıymış
adaçayı , maydonoz suyu, brokoli suyu.. bunlar düşüğe yol açıyor diye biliyorum ben...
ıhlamur dahil hiç bir bitki çayını içmiyorum..
çayda içmiyorum kahvede.. sadece su içiyorum.
zaten benim çayla kahveyle hiç aram yoktu hamilelikte bahanem oldu suyu çok içiyorum bide süt içmeye çalışıyorum ama sütü çok sevmiyorum kaçıncı haftadasınız kalp atışlarını gördünüzmü
merhaba arkadaşlar
dün öğrendim benim bebişlerim ikizmiş...
bitki çayının özelliklede ıhlamurun zararı olduğunu hiç duymamıştım. ben faydalı diye özellikle ıhlamur içiyorum. neden zararlı ıhlamur?, bitki çayları?
Fatoşcumm çok sevindimm canım benimm.. Çok güzel bir haber buuualkisalkisalkisa.s.