5 haftalık hamileyim hafif kahverengi lekelenme var

bide yeme içmenize dikkat ediyormusunuz. Bana evdekiler herşeyi yasakladı neredeyse. Bitki çayı içme, ıhlamur bile. Sucuk, salam v.s. Dün çiğ köfte yedim ama ben birşey olurmu. Bana olmaz gibi geliyor çünkü eger tüp yaptırmamış olsaydım şuan hamile olduğumu bilemezdim ki. Adetim geçti sanırdım. Yani bu kadar erkenden sakınmak saçma geliyor bana sizede öylemi geliyor acaba merak ettim.

bitki çayının özelliklede ıhlamurun zararı olduğunu hiç duymamıştım. ben faydalı diye özellikle ıhlamur içiyorum. neden zararlı ıhlamur?, bitki çayları?

ayyy ne güzel bisürü hamiş gelmiş kızlar benim lekelenmem geçti doktora sordum önemli değil dedi kan idrar testi yaptırdı temiz çıktı ve bol bol su içmişin ne güzel dedi bende nezaman tekrar kontrole geliyim dedim 10 gün geçsin öle gel dedi ve idrarını tut gel dedi anlamadım sizce neden böle bişi dedi bugün 6+1oldu maşallah inş sağlıklı sıhhatli olur bide 3 lü tarama testi varmış yaptıran varmı nası oluyo

merhaba arkadaşlar

dün öğrendim benim bebişlerim ikizmiş...
:nazar:

allah bağışlasın inş sağlıklı sıhhatli olurlar rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten ne güzel bi duygu kızlar sizdede gaz problemi varmı neler yiyosunuz bi anlatın :CüvCüv::CüvCüv:

bitki çayının özelliklede ıhlamurun zararı olduğunu hiç duymamıştım. ben faydalı diye özellikle ıhlamur içiyorum. neden zararlı ıhlamur?, bitki çayları?

ıhlamuru duymadım ama adaçayı hamilelikte kesinlikle zararlıymış

badegülcüm bende hiç gaz problemi olmadı şükür

sabahları rutin türk kahvaltısı... bazen taze sıkılmış portakal suyu..

öğlenleri işyerindeyim 4 çeşit yemek çıkıyor

akşamlarıda çorba salata ve küçük bi tabak sebze yemeği bazen et yemeği yiyorum

aralarda meyve yoğurt kan yapsın diye kuru üzüm, kabız olmayayım diyede kuru kayısı yiyorum

günde 8-10 bardakta su içiyorum.....

ıhlamuru duymadım ama adaçayı hamilelikte kesinlikle zararlıymış

adaçayı , maydonoz suyu, brokoli suyu.. bunlar düşüğe yol açıyor diye biliyorum ben...

ıhlamur dahil hiç bir bitki çayını içmiyorum..

çayda içmiyorum kahvede.. sadece su içiyorum.

canım bende hamileliğimi öğrenmeden önce kahvaltıları hep kolayla yapardım artık portakal sıkıyorum sabah kalkınca değilde akşam yemeğine yakın midem bulanıyo 6 haftalık oldu bebişim ama daha kalp atışlarını görmedim cumartesi gitcem inş bi sorun yoktur doktor idrarınla gel dedi sence neden demiştir bide tarama testleri varmış sen yaptırdınmı nası oluyoki

adaçayı , maydonoz suyu, brokoli suyu.. bunlar düşüğe yol açıyor diye biliyorum ben...

ıhlamur dahil hiç bir bitki çayını içmiyorum..

çayda içmiyorum kahvede.. sadece su içiyorum.

zaten benim çayla kahveyle hiç aram yoktu hamilelikte bahanem oldu suyu çok içiyorum bide süt içmeye çalışıyorum ama sütü çok sevmiyorum kaçıncı haftadasınız kalp atışlarını gördünüzmü

badegülcüm tarama testleri için daha çok erken canım. yanlış bilmiyorsam 12. haftalarda yapılıyor onlar..

sıkışık gel demesinin sebebide vajinal bakmamak içindir. göbeğinden bakacaktır bebeğine ondan öyle demiştir..

zaten benim çayla kahveyle hiç aram yoktu hamilelikte bahanem oldu suyu çok içiyorum bide süt içmeye çalışıyorum ama sütü çok sevmiyorum kaçıncı haftadasınız kalp atışlarını gördünüzmü

biz daha 5+3 deyiz canım. dün keseleri gördük. 10 gün sonrada kalp atışlarını görmek için çağırdı.. 6. haftanın sonlarına doğru görülüyormuş...

ayyy ne güzel ya alttan bakmaması of 2 kez baktı elim ayam titredi çok kötü allah tamamına erdirir inş rabbim onları bize bağışlasın aminnnn

katkı maddesi ve etken maddelerini tam bilemiyoruz diye yasak heralde canım. Maydanoz ve dereotunuda sakın yeme dediler bana. Ananas faydalıymış incir kayısı ceviz falan yiyorum arada. Onun dışında hiç bişey içmiyorum. Sadece süt ayıptır söylemesi evde çilekli kutu süt vardı onu bile içme dediler bende içmedim.

biz bu gün itibariyle 6hafta 4 günlügüm allahım hepimizin kucağımıza aldığı günüde gösterir inşallah aminnnn

fatoşcum nasılsın nasıl gidiyor
tabi herkesin nasıl gidiyor ben uzun zamandır bakamadım:kedi:

X