Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Badegülcüm tebrik ederim canım darısı bizim başımıza inş.Yaşadığın belirtileri bizimle paylaşır mısın???
merahab canım bendede oldu lekelenme ben drumla görüştüm progesteron desteği veriyolar iğne yani.. benimkiler tüp bebek olduğu için çok titiz davranıyorum. bulantılarım başladı.hiçbirşey yemek istemiyor canım. sanada dr a danışmanı öneririm.. hayırlı olsun inşallah bebğin...
Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamını erdirsin inşallah. bendede lekelenme oldu. Hatta ben regl oldum diye bunalıma girip doktorumu aradım. O da test yaptır dedi. Yaptırdım değerim 188 çıktı. Tam süpriz oldu yani bize. Sizin sonucunuz kaçtı kızlar. kızlar son adet döneminiz ne zamandı onu ilk gün sayarakmı 5 haftalık hamileyim diyorsunuz. Bu iş nasıl oluyor bilemedim. Bir de doktora keseyi görmek icin ne zaman gideceksiniz. Bende progesteron desteği oluyorum. Ben hiç bir farklılık hissetmiyorum. Sadece ekşi yemeye çok düştüm. alkisalkisalkis
Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamını erdirsin inşallah. bendede lekelenme oldu. Hatta ben regl oldum diye bunalıma girip doktorumu aradım. O da test yaptır dedi. Yaptırdım değerim 188 çıktı. Tam süpriz oldu yani bize. Sizin sonucunuz kaçtı kızlar. kızlar son adet döneminiz ne zamandı onu ilk gün sayarakmı 5 haftalık hamileyim diyorsunuz. Bu iş nasıl oluyor bilemedim. Bir de doktora keseyi görmek icin ne zaman gideceksiniz. Bende progesteron desteği oluyorum. Ben hiç bir farklılık hissetmiyorum. Sadece ekşi yemeye çok düştüm. alkisalkisalkis
canımdeğerlerimi yazmayı unumuşum 11. gün 207.41 13. gün 520.35 çıktı benim değerim..asıl test günüm 15.gündü dondurulmuş lduğu için ama lekelenmeden dolayı erken yaptık. iykide öle yaptırmışız erken sevindik :d
9 kasımda adet gördüm en son ne kadarlık hamileyim acaba anlayamadım. Ben de tüp bebek yaptırdım. Ben de aynı senin gibi erken yaptırmıştım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Bir de ilk muaynede kese için nasıl muayne ediliyor. Ultrasonlamı bakılıyor?
merhaba arkadaşlar
bende bugün itibariyle 5 haftalık hamileyim
tüp bebek
henüz keseyi görmedim bu çarşamba görücem inşallah.
bendede pek belirti olmadı ama dün ilk defa çıkarmak istercesine midem bulandı...
tatlı şeyleri yiyemiyorum. limon ve ekşi şeyler yemek istiyorum. sürekli midem kazınıyo sürekli bişi yemek istiyorum :)))
hep bu başlık altında buluşalım.. takip edelim..
benimde sat 25 ekim ama geç döllenme oldu gibi geliyor bana bu gün kalp atışlarını gördü doktor çok iyi dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi haftaya çarşamba kesinleşicek benim mide bulamtım yok ama baş dönmesi oluyor ara ara başkada bir derdimiz yok çok şükür bu benim 4.gebeliğim diğerleri düştü allahım buna ömür versin inşallah rabbim hepimizin cennet kokulularını kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
bende 5 haflık hamileyim ve çook şükür ki çook iyiyim...