teşekkür ederim arkadaşlar. doktorum sürekli gittiğim doktor. ama prospektüsünde C kategorisi diyor. yani gebelikte kullanımında belli birşey yok diyor. ondan endişelendim:uhm:
senağlama kızlar 5 haftalık hamileyim ve idrar yollarımda çok enfeksiyon çıktı. Sef adında bir antibiyotik verdi doktorum.
Kullanmazsam bebeğim enfeksiyondan dolayı düşebilirmiş bile:1shok: Ne yapacam bilemiyorum... Kızlar başından böyle bişi geçenler varmı aranızda? Kullanıpta bi problem yaşayanlar ya da??:a015:
canım öncelikle çok geçmiş olsunsenağlama kızlar 5 haftalık hamileyim ve idrar yollarımda çok enfeksiyon çıktı. SEF adında bir antibiyotik verdi doktorum.
kullanmazsam bebeğim enfeksiyondan dolayı düşebilirmiş bile:1shok: ne yapacam bilemiyorum... kızlar başından böyle bişi geçenler varmı aranızda? kullanıpta bi problem yaşayanlar ya da??:a015:
peki bu enfeksiyon yüzünden bi şikayetin var mıydı?ben de hamileliğimin ilk haftalarında dr.a gittiğimde rutin testler arasında istemişti idrar tahlilini.orda enfeksiyon çıkmıştı bi şikayetim olmamasına rağmen.bi ilaç vermişti dr.şimdi ismini hatırlayamıyorum.su içinde eriyo böle toz gibi tek kullanımlık.onu içtim sonraki tahlil iyi çıkmıştı.sana neden böle bişey vermedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?