• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalik hamileyim adet sancim ve kanam var!!

Olmazsaolmazimsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
25
7
86
İstanbul
Merhaba bayanlar,

Yaklasik 4 senedir ugrasiyorum bebegime kavusmak icin ve sonunda tup bebek yoluyla hamile kalabildim.
1 tane dusuk yapmistim ve suan 5 haftalik hamileyim tekrar. Gecen hafta cumartesi gunu asiri bi sanci tuttu ve kanamam geldi. baya adet kanamasi gibiydi kipkirmizi. Ignelerimi duzenli kullaniyorum doktorum coraspini kestirdi onu icmiyorum. Kan gelirse Duphaston kullanmami onerdi onu kullandim suan kirmizi kan gitti kahverengi oldu ama sancilarim ayni. oglen Ultrasonla bakcaklar bebegin durumuna. Arkadaslar bunu benim gibi yasayan oldumu hic cok ama cok merak ediyorum?

Merhaba bayanlar,

Yaklasik 4 senedir ugrasiyorum bebegime kavusmak icin ve sonunda tup bebek yoluyla hamile kalabildim.
1 tane dusuk yapmistim ve suan 5 haftalik hamileyim tekrar. Gecen hafta cumartesi gunu asiri bi sanci tuttu ve kanamam geldi. baya adet kanamasi gibiydi kipkirmizi. Ignelerimi duzenli kullaniyorum doktorum coraspini kestirdi onu icmiyorum. Kan gelirse Duphaston kullanmami onerdi onu kullandim suan kirmizi kan gitti kahverengi oldu ama sancilarim ayni. oglen Ultrasonla bakcaklar bebegin durumuna. Arkadaslar bunu benim gibi yasayan oldumu hic cok ama cok merak ediyorum?
İlk 3 ay adet donemlerine denk gelen günlerde bendede adet sancısı olmuştu.Vucut kendini alistiriyor sanırım.Kanamalar tehlikeli ama kahverengiyse inşallah sorun yoktur.Bekleyin sabırla tutunacak bebek tutunuyor sağlıksız gebelik için maalesef yapacak birşey kalmıyor.

Merhaba bayanlar,

1 tane dusuk yapmistim ve suan 5 haftalik hamileyim tekrar. Gecen hafta cumartesi gunu asiri bi sanci tuttu ve kanamam geldi. baya adet kanamasi gibiydi kipkirmizi. Ignelerimi duzenli kullaniyorum doktorum coraspini kestirdi onu icmiyorum. Kan gelirse Duphaston kullanmami onerdi onu kullandim suan kirmizi kan gitti kahverengi oldu ama sancilarim ayni. oglen Ultrasonla bakcaklar bebegin durumuna. Arkadaslar bunu benim gibi

Aynı sorunları bende yaşadım ben alttan sabah ikindi akşam olmak üzere Protestan alıyordum haftada bir iğne oluyordum kalçadan göbek iğnelerini hiç saymıyorum kan sulandırıcı iğnesi de oluyordum ve ilk 3 4 ay sürekli yattım ayağımın altında yastık vardı lavabo dışında hiç birşey yapmıyordum benim ki ikiz gebelikti teki düşünce onunla kanamam da bitmişti sabırlı olmanız lazım ve sürekli dua edin Allah’a bırakın kendinizi çok şükür ben o süreçleri atlattım kızım şuan 5 aylık oldu darısı sizin başınıza olsun 😊

Merhabalar 5+6 haftalik hamileyim 12 gundur kanamam var ilk 9 gunu kahverengi ve geri.kalan gunler ise kirmizi-koyu kirmizi sejklinde pihtili bir sekilde dusuk mu yapiyorum yoksa normal mi 1 kez dusuk yaptim ve cok korkuyorum

Merhabalar 5+6 haftalik hamileyim 12 gundur kanamam var ilk 9 gunu kahverengi ve geri.kalan gunler ise kirmizi-koyu kirmizi sejklinde pihtili bir sekilde dusuk mu yapiyorum yoksa normal mi 1 kez dusuk yaptim ve cok korkuyorum
Bende 6+4 aynı durum bendede var..yarın randevum var.Doktorum diyor sağlıksız gebelikse ya çocuk gelişmiyecek yada düşük yapıcaksın.Sende durum nasıl?

Kızlar aynısını cumartesi günü bende yaşadım maalesef pıhtılı bir şekilde aşırı kanamam oldu 😢😢 tek yumurta ikizlerine hamileydim biri gelişmemiş ama hala daha kalbi atıyor düşecek dedi doktor

şu an aynısını ben bugün yaşadım yarın doktora gidicem yanma batma hissi var sanki adetimin ilk günü gibi ağrı kanama açılacağı zaman yaşadığım his var düşüyor mu bilmiyorum:/

Back