• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamilelikte kese görünüyor sadece

sedacandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
15
5
1
36
iyi günler

5 haftalık hamileyim ultrasonla bakıldığında kese görünüyor sadece bebek görünmüyor.Bu durum normalmi acaba.Doktor bir hafta sonra gel dedi gelirken su içmemi söyledi

iyi günler

5 haftalık hamileyim ultrasonla bakıldığında kese görünüyor sadece bebek görünmüyor.Bu durum normalmi acaba.Doktor bir hafta sonra gel dedi gelirken su içmemi söyledi
Gayet normal canım bazen kese bile gözükmüyor o haftada

iyi günler

Bebek de en geç birkaç hafta sonra görünür. Çok normal.

Canim benimde 4 haftalık Cuma günü doktor gel keseyi görelim dedi görünürümü ki cok stres oldum 🥺
ben adet gunumden 1 gun once gittim gorunmedi canim 4 hafta olmus oluo .rahim kalinligi hamileliktede boyle olur adet olucakken de dedi suan cok erkenmis.adet gununden 4-5 gun gecmeden hicbisey gorunmez dedi. kan tahlili istedi 129 cikti.

Merhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı

Back