Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben yaptırdıgımda 7883 cıkmıştı ve 5 haftalık dediler sen kan testimi yaptırdın ki sonuçunu yaz
adetin düzenli oluyomuydu. oluyosa kaç gün geçti. eğer adetin 1 gün geçince yaptıysan 2 gün sonra sabah ilk idrarınla yeniden test yap. ama negatif çıkarsa da hemen moralin bozulmasın. ilk denemeler. inşallah en kısa zamnada iyi haberler alırsın. yumurtlama dönemini takip et. bununla ilgili çok topik var. kolay gelsin canım..arkadslar meraba ben araniza yeni katildimm lutfen icimi rahatlatinn simdiden teseskkuerler ben 1 senelik evliyim 25 gun once dogum kontrol hapini biraktim hamilelik testi yaptim negatif cikti ama karnimda cok siskinlik hissi var ve cok sis bide goguslerimin kenarlarindaki yuvarlaklar buyuduuu sizce nedirr??????
Bend şu an 4+5 deyim 11927.3 çıktı benim fazla gibi sanki 5 haftalik olacaz yarın tam5 haftalıkken 1500'dü
Merhabalar bende 5+1 deyim kan değerim 11.381 çıktı fazla değil mi çok korkuyorum. Sizin herseyiniz normal mi ilerledi acaba ?Bend şu an 4+5 deyim 11927.3 çıktı benim fazla gibi sanki 5 haftalik olacaz yarın tam
2017den beei girmemis ama ogluma isim ariyorum diye konu acmis, demek ki saglikli ilerlemis gebeligiMerhabalar bende 5+1 deyim kan değerim 11.381 çıktı fazla değil mi çok korkuyorum. Sizin herseyiniz normal mi ilerledi acaba ?
Merhaba rastgele gördüm konuyu yazmak istedim benim 4+6’da 7450’ydi. 2 gün sonra yani 5+1’de ölçtürsem 15000 civarı çıkacaktı. Bence normal erken döllenmedir.Merhabalar bende 5+1 deyim kan değerim 11.381 çıktı fazla değil mi çok korkuyorum. Sizin herseyiniz normal mi ilerledi acaba ?