5 Haftalık hamilelik, pembe kanama

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
5 haftalık hamileyim . Bu akşam iki kere wc sonrası kağıda pembemsi kan bulaştı. Eşimin memleketinde ve köydeyiz. Pazartesi döneceğiz. Moralim bozuldu . Başına gelen var mı?

5 haftalık hamileyim . Bu akşam iki kere wc sonrası kağıda pembemsi kan bulaştı. Eşimin memleketinde ve köydeyiz. Pazartesi döneceğiz. Moralim bozuldu . Başına gelen var mı?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle. Benim tavsiyem vakit kaybetmeden doktorunla iletişime geçmen, aynı durum benim de başıma geldi çünkü doktora gidene kadar da sürekli yatman nacizane bi tavsiye geçmiş olsun

sonuç neoldu canım aynı durumı bende yaşıyorum.

Canım benim miyomum var 9 haftalıkken yoğun kanamam oldu hastanede yattım Dr ilaç verdi taburcu olunca ama ben sadece yattım ilacı kullanmadım verdiği ilaç miyomu büyütme etkisine sahipmiş o yüzden icmemistim yatınca geçti zaten. Dr gidin ama erken dönemde pek müdahale etmiyorlar siz kendinizi yormayın hep uzanın dinlenin . köyde zor evet ama sizden daha kıymetli değil hiç bir şey

Back
X