Merhaba herkese ben yaklaşık 1 yıldır bebek deneyen ve artık olmuyor diye doktora tedavi için gittiğinde hamile olduğunu öğrenen biriyim. Öğrendiğimde henüz adetim gecikmemişti ve beta 500 civarındaydı yaklaşık 2 gün sonra 1470 ve 6 gün sonra 11500 oldu ancak bu cuma akşamı kahverengi renkli bir kanamam oldu, cumartesi doktora gittiğimizde doktor kesenin rahmin çok aşağısında tutunduğunu bu nedenle düşük riskinin olduğunu söyledi henüz kalp atışı ve bebek görünmediği için herhangi bir müdahale yapmayacağım dedi ve kan uyuşmazlığı nedeniyle iğne verdi. Aynı gün iğneyi vurdurup eve geldim ve duş aldım duştan çıkınca parlak kırmızı renkli kanamam oldu bir anda ve iç çamaşırım komple kan oldu bir daha aynı şekilde kanama gelmedi ama her idrara çıktığımda sanki kırmızı renkli toprak idrara karışmış gibi gelmeye devam etti bu sabah uyandığımda sadece peçeteye pembelik geliyordu(bahsettiğim kanama dün oldu) herhangi bir ağrım yok sadece gebeliği ilk öğrendiğimde kasıklarımda şişlik vardı dünki kanamadan sonra kasıklarımdaki şişlik indi sizce bebeğe birşey olmuş mudur