Benşm ilk 5hafta 2 günlükken kahverengi çamaşırıma geldi apar topar acile gittik ordan kadın doğuma yönlendirdiler, vajinal muayne edildi aktif kanama var mı yok mu diye, aktif ya da eski kanaman yok bu haftalarda olabilir kese büyüyor dediler.. Lekeler ara ara devam etti ama peçeteye silince geliyordu çamurumsu.. Bi hafta sonra kendi doktoruma kontrole gittik kanama alanı oluşmuş dedi kesenin yanında, pruloton iğne verdi, o zmanalar sadece duphaston ve tiroid ilacı kullanıyordum... Lekeler o hafta da devam etti azar azar yine peçeteye geliyordu... Bi hafta sonra gittim tekrar. Kalp atışını dinledik, kese haftasıyla uyumlu ancak kanama alanı hala var dedi, yine pruloton iğne verdi bi de kan sulandırıcı ya başladı, 7 haftalık olmuştum artık... O gün pruloton iğneyi yaptım bi saat sonra kırmızı kanama oldu, birden bire boşaldı hatta çamaşırıma parça düştü, şoke oldum hemen hastaneye gittik.. Doktor sabah kalp atışını duyduk dülük değildir korkma dedi ultrastonla baktık iyiydi, eve geçtik lan sulandırıcı iğnemi yaptım sonrası zaten korku filmi ciddi kanama oldu, pıhtılar düşüyor sürekli.. Özele gittim kan sulandırıcıyı kes dedi, o biraz rahatlattı. Gebelerin çoğunda bu tarz kanamalar oluyor yüzde 80i olumlu sonuçlanıyor, bebek ii korkma dedi... Kan sulandırıcıyı kestim diğer ilaçlara devam ettim, 2 gün srn özele kontrole gittim kanama alanı bşraz küçülmüş hatta parlak görünüyor bu da ii bşy dedi, ben bi hafta iğneyi kullanmadım. Kırmızı lekeye snr da tekrar kahverengiye döndü ki böyle olacağını söylemişti doktor... O haftanın sonunda tıptaki asıl doktorumda kontrolum vardı ona gittim, kanaman sonra oldu mu diye sordu.. Kan sulandırıcı iğneyi kullandığumı kanamanın sonrasında daha şiddetli olduğunu bu yüzden kan sulandırıcıyı kullanmadığımı söyledim... Başka doktora gittiğimi söylemedim.. Çok kızdı kafana göre nasıl ilacı kesersin umarım bebeğe bişey olmmştr dedi, usg iyiydi bebeğin kalp atışı fln... İğneye devam edeceksin bizim gözetimimizde dedi, hastanedeye yatırdı iğnelrr başlandı, kanama olmadı ama ultrasyondan takip etmyrlr, 4 gn snr taburcu ettiler. Taburcu olduktan 2 gn snr kasık ve bel ağrısı başladı, lekeler yoğunlaştı peçeteye gelen çamaşırıma gelmeye başladı.. Mide bulantım birden kesildi... Biz yine acile gittik, hastaneye yatırdılar kanama alanı büyümüş rahim ağzında dediler.. Progestana başladılar, kan sulandırıcıya devam

dün taburcu olur olmaz özele gittim tekrar kan sulandırıcıyı kullanma dedim kullandın bak noldu dedi... Kanama alanın rahim ağzında değil ama keseden büyük böyşe devam edersen rahim ağzına gelir dedi... Tıptaki tedavime son verdim.. Artık özelden devam edecm... Kan sulandırıcıyı kestik, 2 gn snr kontrole gdcm.. Lekelrr hala geliyor ve hematom olduğu sürece de gelmeye devam edecek rahim onu emmedikçe...