5 haftalık gebelikte kahverengi akıntı :(

Keseyi gordugune gore dr. Dis gebelik degildir korkmayin.. benimde hem lekelenme az da olsa kanama ve kahverengi akintilsrim oldu bu zamana dek bebeklerim iyi cok sukur.. kalp atisinida 8+3te duydum o yuzden dr. 10 gun daha bekleyelim demistir hemen telas etmeyin.. bol bol dua edin bekleyin insaAllah bebeginizi gorursunuz

ya bende silik çizgi çıktı komuyla alakası yok ama idrarda silik çizgi sonra çizgiye dönüştü 7 gün gecikti adetim şimdi de kanamam oldu acaba hamile miyim yoksa ara kanama mı anlamadım
canım baya zaman gecmiş ama bende şuanda aynı sorunu yaşıyorum yani idrarda gebelik testi yaptım önce silik sonra cizgiye dönüştü ve adetim 7 gün gecikti ve şimdide kahverengi lekem geliyor. lutfen bana daha sonrasında ne oldugunu yazarmısın. lutfen

selam kızlar 5 yıldır evliyim 3 yıldır bebek için çabalarımız devam etti bu aşamada 3 kimyasal gebelik yaşadım bir defa aşılama oldum tutmadı aşılamadan sonra verdiğim 5 ay arada şuan 16+2 günlük hamileyim 12. haftaya kadar clexcane kullandım şuan coraspin,decavit,devit 3,magnesium diasporal toz,progestan,ferrum fort kullanıyorum,13. hafta kahverengi akıntım geldi serum ve iğne yapıldı bir hafta sürdü sonra geçti,bu arada yaptırdığım tarama testleri sorunsuz çok şükür 14. hafta sonunda tekrar kanamam başladı yine serum ve iğne oldum yoğun olan kanamam serum sonrası kesildi ama kahve rengi kirli akıntı karışımı şeyler devam ediyor 13. gün hala bitmedi.birde 15. hafta tekrar doktora gittim rahim ve bebek kasılmış tekrar serum ve iğne :)))))
iyiyim sizde iyi olun her şeye rağmen çok şükür,ve bebik erkek : )

Cnm merhaba yazali baya olmus bebeklerini aldin mi kucagina.

Porogestan la miyonun ilgisi varmı neden bir defa kullandınız bende 5 haftalık kanamam oldu igne verdi miyon bendede var merak ettim simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…