• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelikte kahverengi akıntı :(

merhaba kızlar 5 haftalık gebeyim daha 3 gün evvel gebelik kesemi görmüş olmamın verdiği sevinç resmen kursagımda kaldı..bu akşam saatlerinde ne pembe ne kırmızı renkte sulu kirli kan gibi azda olsa akıntı tuvalet ihtiyacımı giderdikten sonra selpağa bulaştı...azda olsa iç çamaşırıma bulaşmış.moralim çok bozuldu açıkçası.ara ara geliyor her wc cıkışı görmüyorum.progestan içiyorum zaten 3 gündür devam da ediyorum.ama resmen korkuyorum kanamam olacak diye:(

merhaba canım bende 6 haftalık hamileyim , gebelik kesemi gördüğüm ve kalp atışlarını duyduğumun ertesi günü ilişkiden bir kaç saat sonra kırmızı pembe arası kanamam oldu ve karnım ve belim ağrıdı hemen doktora gittim bebekte sorun yok ama düşük tehlikesi var dedi progestan ve haftalık iğne verdi dün başladım kullanmaya ama çok korkuyorum bende. çok ağladım iki gündür. inşallah herşey yolunda gider

merhaba canım bende 6 haftalık hamileyim , gebelik kesemi gördüğüm ve kalp atışlarını duyduğumun ertesi günü ilişkiden bir kaç saat sonra kırmızı pembe arası kanamam oldu ve karnım ve belim ağrıdı hemen doktora gittim bebekte sorun yok ama düşük tehlikesi var dedi progestan ve haftalık iğne verdi dün başladım kullanmaya ama çok korkuyorum bende. çok ağladım iki gündür. Inşallah herşey yolunda gider

allah yardımcımız olsun cnm umarım herşey yolunda gider ..bende de stres var ama rahatlatmaya ve dinlenmeye calışıyorum napiyim..

canım benim..moralini bozmak istemem belki sende ki farklı durumdur ama adet olmadan önce bende sanki hamileymişim gibi belirtiler yaşamıştım ilk gebeliğimde ki gibi.gebelik testi yaptım silik çıktı ama kanamam başladı dr a gittim gebeyim sandım ..belki yeni gebeliktir diye silik çıkmıştır dedim.doktor hcg kanda test istedi 256 çıkmıştı..bu arada progestan verdi bana.bir gün sonrada tekrar kan testi yap dedi değerim 2 kat çıkacağı yerde düşmüştü 162 ydi.kimyasal düşük bu dedi.yani kese vs oluşmadan kötü döllenmeden dolayı hcg seviyesinin yükselip kademe kademe kanama deva ettikçe düşmesi olayı.

Anladım tatlım çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için adetliyken döllenme yaşamışım utanarak söylüyorum bunu ama malesef (adetliydim günah yazmasın rabbim) benimde kimyasal düşük olmuş.çünkü adetim 3 gün kesilip ara verdikten sonra tekrar kanamam gelmişti.adetliyken de döllenme olunabiliyor demek ki şahsi görüşüm bu.

Anladım tatlım çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için adetliyken döllenme yaşamışım utanarak söylüyorum bunu ama malesef (adetliydim günah yazmasın rabbim) benimde kimyasal düşük olmuş.çünkü adetim 3 gün kesilip ara verdikten sonra tekrar kanamam gelmişti.adetliyken de döllenme olunabiliyor demek ki şahsi görüşüm bu.

kızlar merhaba, goruyorum kı bebıslerınızı tasıyorsunuz ne kadar guzel masallah. Sımdı benım sıze bı sorum var, deneyımlı oldugunuz ıcın en ıyı sız bılırsınız dedım. ben 6 ay once kimyasal gebelik yasadım. Sımdı de hamilelik belırtılerım var ancak dun acık kahverengı gıbı akıntım oldu. Daha adetıme 8 gun var ve adet surem hıc sasmaz. Bugun de sarımstrak bişi geldı selpaga. Midem bulanıyor goguslerım de hassas. Doktora sordum telefonda beklıcez dıyor ama hıc tatmın olmadım bu basıt lafı. eger hamıleysem ve dusuk tehlıkem varsa progestan ıcmem gerekmez mı? Ya sızce ne oluyor nasıl anlarız ya da ne yapmalıuyım

kızlar merhaba, goruyorum kı bebıslerınızı tasıyorsunuz ne kadar guzel masallah. Sımdı benım sıze bı sorum var, deneyımlı oldugunuz ıcın en ıyı sız bılırsınız dedım. ben 6 ay once kimyasal gebelik yasadım. Sımdı de hamilelik belırtılerım var ancak dun acık kahverengı gıbı akıntım oldu. Daha adetıme 8 gun var ve adet surem hıc sasmaz. Bugun de sarımstrak bişi geldı selpaga. Midem bulanıyor goguslerım de hassas. Doktora sordum telefonda beklıcez dıyor ama hıc tatmın olmadım bu basıt lafı. eger hamıleysem ve dusuk tehlıkem varsa progestan ıcmem gerekmez mı? Ya sızce ne oluyor nasıl anlarız ya da ne yapmalıuyım

Tatlım doktorun doğru söylemiş.. Bekleyeceksin başka yolu yok. 2 gebelik geçirmiş biri olarak adetin gecikmeden de hiçbir durumu gebeliğe yorma derim ben.Sadece akıntın içim yorum yapabilirim, yerleşme kanaması olabilir.Şüpheli ilişki kanamandan 6-7 gün önce olduysa muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Geri kalan belirtilerin, göğüslerinin hassasiyeti dahil psikolojik olabilir.. Bir de şunu söyleyeyim progestan kesinlikle düşüğü önler diye birşey yok. Eğer gebelik sağlıksızsa istersen günde 1 kutu progestan iç yine düşer. Sağlıklıysa zaten sana sımsıkı tutunur. Düşükle sonuçlanan hiçbir gebelik sağlıklı gebelik değildir bunu unutma. Aslında düştü diye üzülüyoruz ama en doğrusu o oluyor hakkımızda. O yüzden kafanı buraya yoğunlaştırmadan adetinin en az 5 gün geçmesini bekle.

Son düzenleme:
Tatlım doktorun doğru söylemiş.. Bekleyeceksin başka yolu yok. 2 gebelik geçirmiş biri olarak adetin gecikmeden de hiçbir durumu gebeliğe yorma derim ben.Sadece akıntın içim yorum yapabilirim, yerleşme kanaması olabilir.Şüpheli ilişki kanamandan 6-7 gün önce olduysa muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Geri kalan belirtilerin, göğüslerinin hassasiyeti dahil psikolojik olabilir.. Bir de şunu söyleyeyim progestan kesinlikle düşüğü önler diye birşey yok. Eğer gebelik sağlıksızsa istersen günde 1 kutu progestan iç yine düşer. Sağlıklıysa zaten sana sımsıkı tutunur. Düşükle sonuçlanan hiçbir gebelik sağlıklı gebelik değildir bunu unutma. Aslında düştü diye üzülüyoruz ama en doğrusu o oluyor hakkımızda. O yüzden kafanı buraya yoğunlaştırmadan adetinin en az 5 gün geçmesini bekle.

Canım cok tesekkur ederim yanıtın için. Supheli ilişkli 7-8 gun once olmustu evet. Umuyorum oyledir. Değilse de sağlık olsun artık bir dahaki ay derim. Bu arada kanama yok sadece dun bir akıntı seklınde oldu bugun de sarımsı bısı var ama akıntı da degıl baska bısı. bu gıbı durumları daha once hıc yasamadığım için tuhaf geldi. Umarım hersey yolunda gıder ve guzel bı sonucla buraya mesaj yazarım.. sevgiler

Canım cok tesekkur ederim yanıtın için. Supheli ilişkli 7-8 gun once olmustu evet. Umuyorum oyledir. Değilse de sağlık olsun artık bir dahaki ay derim. Bu arada kanama yok sadece dun bir akıntı seklınde oldu bugun de sarımsı bısı var ama akıntı da degıl baska bısı. bu gıbı durumları daha once hıc yasamadığım için tuhaf geldi. Umarım hersey yolunda gıder ve guzel bı
sonucla buraya mesaj yazarım.. sevgiler

Kanama yanlış bir tabir oldu haklısın.Yerleşme kanaması az bir şey koyu kahverengi sümüksü lekelenme tarzı birşey oluyor. Sanırım anlatmak istediğin böyle birşey. Güzel haberlerini bekliyoruz canım, sevgiler..

19 martta yani yarın regl olmam lazım. 3 gün önce iççamaşırımda azıcık pembe lekelenme oldu. Meraktan bekleyemedim dün erkengebelik.testi yaptım biri normal biri silik iki çizgi çıktı. Ama sabah kalktığımda karın ağrısı ile kahverengi akıntı başladı öyle damla damla da değil baya cok. Sizde hamile olma ihtimalim var mı yoksa hiç umutlanmayayım mı

merhaba kızlar 5 haftalık gebeyim daha 3 gün evvel gebelik kesemi görmüş olmamın verdiği sevinç resmen kursagımda kaldı..bu akşam saatlerinde ne pembe ne kırmızı renkte sulu kirli kan gibi azda olsa akıntı tuvalet ihtiyacımı giderdikten sonra selpağa bulaştı...azda olsa iç çamaşırıma bulaşmış.moralim çok bozuldu açıkçası.ara ara geliyor her wc cıkışı görmüyorum.progestan içiyorum zaten 3 gündür devam da ediyorum.ama resmen korkuyorum kanamam olacak diye:KK43:

Merhaba konuyu analı 2 yıl geçmiş , suan bende 5 haftalık gebeyim lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yaşadıklarınızin aynısını dün gece yaşadım dk. gittim suan kese yerinde ama ka ama iyi değil dedi moralim alt üst etti sizde daha sonrasında ne oldu lütfen cevaplayın ne olur

Merhaba konuyu analı 2 yıl geçmiş , suan bende 5 haftalık gebeyim lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yaşadıklarınızin aynısını dün gece yaşadım dk. gittim suan kese yerinde ama ka ama iyi değil dedi moralim alt üst etti sizde daha sonrasında ne oldu lütfen cevaplayın ne olur

Mrb canım suan bende 5 haftalık hamileyim. Senin inşallah güzel gidiyordur. Benimde kahve bi akintim geldi. Gecede selpaga silince cok açık pembensi bisey geldi. Korkuyorum. Sen ne yaptin canım gecti mi? Cevap yazarsan sevinirim.

Kızlar sayfada nasıl msj paylaşacağımı bilmiyorum kusura bakmayın bir sorum olacak.
2 hafta önce hasta oldum ama kaç gündür adet sancisi gibi sancım var halsiz im midem bulanıyor ve kaç gündür kahverengi akıntım var her lavaboya gittiğim de oluyor test yaptım ama birsey çıkmadı bunun sebebi nedir sizce hamilemiyim

Merhaba... Çok eski bir konu başlığı ama yazmak istedim. 5+4 hamileyim. Dünden beri kahverengi akıntım var. :KK43: Dün doktora gittim, muayenem vardı. Keseyi gördük. Şikayetimi de söyledim. Akıntıyla beraber ara ara karın ağrısı da oluyor. Bana Progestan verdi. 2 hafta sonra da kalp atışını duymak için çağırdı. İlacı kullanmaya başladım ama içim rahat değil. Bazı yazılarda dış gebelik olabilir diye bahsedilmiş. Tecrübeli anne ve anne adaylarından içimi soğutacak cevap bekliyorum... :KK43: Lütfen...

Merhaba... Çok eski bir konu başlığı ama yazmak istedim. 5+4 hamileyim. Dünden beri kahverengi akıntım var. :KK43: Dün doktora gittim, muayenem vardı. Keseyi gördük. Şikayetimi de söyledim. Akıntıyla beraber ara ara karın ağrısı da oluyor. Bana Progestan verdi. 2 hafta sonra da kalp atışını duymak için çağırdı. İlacı kullanmaya başladım ama içim rahat değil. Bazı yazılarda dış gebelik olabilir diye bahsedilmiş. Tecrübeli anne ve anne adaylarından içimi soğutacak cevap bekliyorum... :KK43: Lütfen...
Canım kötü şeyler düşünmene hak veriyorum insan hep bir korkuyla yaşıyor ve bu bebek doğana hatta doğduktan sonra nile sürüyor. Sana tavsiyem felaket haberlerini okuma. Biliyorsun moral çok önemli iyi şeyler düşün.

Benim de 3 ay boyunca kahverengi lekem geldi. Hala da lekeler decam ediyor rengi değişti ama. Bünyden bünyeye değişiyor bu durumlar aslında... Endişelenme, iyi düşün ki iyi olsun.

Kendini yorma sürekli sırt üstü uzan. Çok ayakta durma tedbiri elden bırakma... ağrıların üşütmeyle de alakalı olabilir. İlla dış gebelik olacak diye bir şey yok. Hep güzel olumlu şeyler düşün. Kötü yazıları okuma etkileme yok yere kendini..

Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..

Çok teşekkür ederim ilgine. Elimde değil. İlk bebeğimiz olacak ve çok istiyordum. Eşime de sperm hareketsizliği falan var denildi. Ameliyat olmadan olmaz denilince, mucize gibi oldu şuan. Kaybetmek istemiyorum açıkçası...

5. Hafta keseleri gordukten sonra bi lekelenmem oldu sonrasinda pruluton igne takviyesi oldu ki zaten progesteron igne oluyorum hergun.. burada tupbebek gebesiyim.. gectigimiz haftasonu yine lekelenmem oldu ve bu defa peceteyle sildikcede geldi yine pruluton igne oldum kesildi bugun yine cok hafif bi pembe su geldi peceteye yine basa donduk korkuyorum bebeklerimi kaybetmekten.. bu sekilde olan akintilar lekelenmeler normalmi arkadaslar suan 7. Haftadayiz

Canım bol bol sırt üstü yat dinlen aralıksız dinleyince geçiyor bende 6 haftalık hamileyim bendede anlattigin gibi leke geliyor ama sırt üstü uzaniyorum Dinleniyorum bol bol bakıyorum geçmiş bide kötüyü çağırma sakın hep iyi şeylere odakla bilinçaltını moral çok önemli ben hiç kötü düşünmüyorum her gün ne güçlü bi bebeksin sen sıkı sıkı tutundun anneye deyip konuşuyorum onunla

merhaba kızlar 5 haftalık gebeyim daha 3 gün evvel gebelik kesemi görmüş olmamın verdiği sevinç resmen kursagımda kaldı..bu akşam saatlerinde ne pembe ne kırmızı renkte sulu kirli kan gibi azda olsa akıntı tuvalet ihtiyacımı giderdikten sonra selpağa bulaştı...azda olsa iç çamaşırıma bulaşmış.moralim çok bozuldu açıkçası.ara ara geliyor her wc cıkışı görmüyorum.progestan içiyorum zaten 3 gündür devam da ediyorum.ama resmen korkuyorum kanamam olacak diye:KK43:
Ben hamileligimin ucuncu ayinda,sizinde dediginiz gibi kanamam oldu kahferengi pembemsi cok korkmustum .doktor hicbir sorun yok dedi uc aydan sonra baslayan bu akinti doguma kadar surdu iki uc gunde bi geliyodu.cok sukur bisey olmadi sizinkide inslh onemli bisey degildir.cocugunuzu sag selamet kucaginiza alirsiniz inslh.

Çok eski bir konu başlığı ama yazmak istedim. 7 haftalık hamileyim fakat kesem 10 gün geriden geliyor daha bebeği göremedik dr 10 gün sonra gel dedi. 5 gün önce kahve lekelenme başladı 5 gün sürdü şuan bir şey yok daha önce başına böyle bir olay gelen var mı acaba çok korkuyorum acaba dış gebelik mi daha öncede bir düşük yaşadım :KK43:

Back