5 haftalık gebelikte cinsel ilişki

Yalnızca kondom kullanın yani spermler rahim kasilmasini tetikleyebiliyor. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bazı doktorlar ilk haftalarda ilişkiye girmeyin diye uyarsa da, bir çok doktor cinsel ilişkinin bebeğe zararı olmadığı yönünde bilgi veriyor ve cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz diye de söylüyor.

Bir kadın doğum doktoru bize bu şekilde söylemişti yediklerinden korkma istediğini ye , seyahatten korkma uçakla bile seyahat edebilirsin , cinsel ilişkiye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz korkacak bir şey yok demişti.

Benim doktorum da öyle dedi :)
Bir tek fast food ve şekerli şeyleri azalt kahve çay çok tüketme dedi
Cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz sorun yok diyince sonunda eşimi ikna edebildim

Bilmeden olmuş inşallah sorun yoktur ama benim doktorumun bana söylediği 8.haftaya kadar cinsel ilişki yasak bebepi görene ve kalp atısını duyana kadar ilişki olmasın dedi

Benim doktorum da öyle dedi :)
Bir tek fast food ve şekerli şeyleri azalt kahve çay çok tüketme dedi
Cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz sorun yok diyince sonunda eşimi ikna edebildim
Ay insallah benim doktorumda sizin doktorunuz kadar rahat olur

Bilmeden olmuş inşallah sorun yoktur ama benim doktorumun bana söylediği 8.haftaya kadar cinsel ilişki yasak bebepi görene ve kalp atısını duyana kadar ilişki olmasın dedi
Insallah sorun yoktur bebisimde, pazartesiye randevu verdi doktor pazartesiye kadar meraktan çatlamam inşallah

Kızları sizlere birşey danışmak istiyorum bundan altı ay önce 7 haftalık düşüğüm oldu ve kan uyuşmazlığı olduğunu ben bilmiyordum düşükten sonra öğrendim ve sonrasında uyuşmazlık için iğne vuruldum şuan tekrardan hamileyim 6 haftalik çok da tedirginim bu durumu yaşayan var mı aranızda

Yani sıkıntı olmaz bebek için ama sancilandiysaniz tekrar bir ilişkiye girmeyin ara verin dinleninn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…