5 haftalık gebelikte belirti

pelincel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
47
10
3
37
Kızlar yarın keseyi görmeye gidicez ama akşam üzeri midemde bir şişlik ve adet olacakmışım hissi gibi karnım gurul gurul normal mi bu belirtiler

Kızlar yarın keseyi görmeye gidicez ama akşam üzeri midemde bir şişlik ve adet olacakmışım hissi gibi karnım gurul gurul normal mi bu belirtiler
Bende 5 haftalığım bende de şişlik ağrı karın gurultusu bel ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı hatta kusma hepsi var çok normal yani içiniz rahat olsun

Ah hiç sorma bende de aynı. Gaz sıkışması yaşıyorum uykularım kaçıyor resmen karnım gurul gurul

Ay benim o kadar şiştiki patlicak sandim🫠 sonra yavas yavas indi diyetisyenimde ödemdir, ilk defa reglin gecikince vücut aşırı ödem yapabiliyor demişti

Canım bende aynı. Bir gün ishal bir gün kabız oluyorum. Ciddi bir hazımsızlık var. Bazen korkuyorum

Benimde aynı son adetimin başlangıç tarihi. Beta baktınız mı

maşallah betanıza 🧿 ben çok düşük öğrendim. 2 günde bir takip ediyorum.
14-30-108-275 diye devam etti. Yarın tekrar vericem. Cuma günü keseye çağırdılar ama gözükür mü bilmem

maşallah betanıza 🧿 ben çok düşük öğrendim. 2 günde bir takip ediyorum.
14-30-108-275 diye devam etti. Yarın tekrar vericem. Cuma günü keseye çağırdılar ama gözükür mü bilmem
Artar sizin de inşallah . Herkesin farklı oluyor nuş. Ben de bayramdan 1 gün önce gitsem mi diye düşünüyorum tam 5 hft oluyor

Back
X