- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 24
- Konu Sahibi Yasemin4012
-
Doktorunuza gidin o önlem alır iğne ve ilaçlarlaArkadaşlar merhaba bugün doktora gittim ve ilk muanem di ve kese gözüktü son adet tarihim 3 Eylül 1 Ekim'de adet olmama gerekiyordu olmadım tahmini yumurtlamam 17 Eylül ama 3 gündür açık renkli sulu kahverengi akıntım var peçete sildikce geliyor daha önce kayiplarim da var böyle yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı
Benimde ilk iki düşüğüm var 3. De aynı akıntı kanama vardı ama yaklaşık 4 ay boyunca iğne ve ilaçlar kullandım sağlıklı gebelikle sonuçlandı dizinde öyledir inşallah ama beklemeyin doktora gidinArkadaşlar merhaba bugün doktora gittim ve ilk muanem di ve kese gözüktü son adet tarihim 3 Eylül 1 Ekim'de adet olmama gerekiyordu olmadım tahmini yumurtlamam 17 Eylül ama 3 gündür açık renkli sulu kahverengi akıntım var peçete sildikce geliyor daha önce kayiplarim da var böyle yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı
İgne ve ilaclari gebe degilken kullandiniz degil mi?Benimde ilk iki düşüğüm var 3. De aynı akıntı kanama vardı ama yaklaşık 4 ay boyunca iğne ve ilaçlar kullandım sağlıklı gebelikle sonuçlandı dizinde öyledir inşallah ama beklemeyin doktora gidin
Gittim doktor sadece pirogestiron verdi 10 gün sonra kontrol dediBenimde ilk iki düşüğüm var 3. De aynı akıntı kanama vardı ama yaklaşık 4 ay boyunca iğne ve ilaçlar kullandım sağlıklı gebelikle sonuçlandı dizinde öyledir inşallah ama beklemeyin doktora gidin
Evet doktorumun kontrolünde ve ayrıca ben 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullandımİgne ve ilaclari gebe degilken kullandiniz degil mi?
Benim de iki düşüğümde de doktor hep progestan verdi gönderdi doktor değiştirdim 3. De çok şükür sağlıklı ilerledi.Sizde başka doktora gidin derimGittim doktor sadece pirogestiron verdi 10 gün sonra kontrol dedi
Benim de iki düşüğümde de doktor hep progestan verdi gönderdi doktor değiştirdim 3. De çok şükür sağlıklı ilerledi.Sizde başka doktora gidin derim
Teşekkür ederimBenim de iki düşüğümde de doktor hep progestan verdi gönderdi doktor değiştirdim 3. De çok şükür sağlıklı ilerledi.Sizde başka doktora gidin derim
İdrar testinden mi anlaşildi enfeksiyonİnsallah sizde de enfeksiyon yoktur kiz kardesim 3 haftalikken dusuk yasadi onemsemedik sonra 4 aylikkes amnio sivisi azalmasi kesede kaçak olması nedeniyle bebegi kaybetti genetik testi yapildi hersey normal cikti ama enfeksiyon var herhalde. Ve hamilelik boyunca hep ara ara kanamalari oldu
Doktor farklı olarak ne yaptı acaba?Benim de iki düşüğümde de doktor hep progestan verdi gönderdi doktor değiştirdim 3. De çok şükür sağlıklı ilerledi.Sizde başka doktora gidin derim
Ben 2 düşükten sonra tüm testler yapıldı ama hiçbirşey çıkmadı ama doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı ve 4 ay boyunca progestan iğne yese devam ettim. sağlıklı gebeliğimden sonra yine sağlıksız bir gebelik geçirdim dağa sonra yine hamile kalınca bunlara ilaveten 3 ay boyunca düşük önleyici bir ilaç daha kullandım ve sonuçta 5 gebelik 2 sağlıklı oldu 3 sağlıksız olduDoktor farklı olarak ne yaptı acaba?
Benimde 3 düşüğüm var suan hamileyim ama korkuyorum
Birde size tavsiyem 2 düşüğünüz de aynı doktora gittiyseniz doktor değişikliğine gidin benim en büyük pişmanlığımdır aynı doktorda ısrar etmemdiDoktor farklı olarak ne yaptı acaba?
Ben 2 düşükten sonra tüm testler yapıldı ama hiçbirşey çıkmadı ama doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı ve 4 ay boyunca progestan iğne yese devam ettim. sağlıklı gebeliğimden sonra yine sağlıksız bir gebelik geçirdim dağa sonra yine hamile kalınca bunlara ilaveten 3 ay boyunca düşük önleyici bir ilaç daha kullandım ve sonuçta 5 gebelik 2 sağlıklı oldu 3 sağlıksız olduRabbim dağlıkla huzurla hamileliğinizi geçirmenizi nasip etsin
Amin cok tesekkur ederim benimde testlerim temiz o yüzden progesterOn fitil dısında bişi kullandırmıyor doktorlar. Ben hep farklı farklı doktorlara gittim canımBirde size tavsiyem 2 düşüğünüz de aynı doktora gittiyseniz doktor değişikliğine gidin benim en büyük pişmanlığımdır aynı doktorda ısrar etmemditabi olacağı vardı o ayrı mesele ama başka bir doktoru neden denemedim diye hep bir uhdedir içimde
Kaç haftalık oldunuzAmin cok tesekkur ederim benimde testlerim temiz o yüzden progesterOn fitil dısında bişi kullandırmıyor doktorlar. Ben hep farklı farklı doktorlara gittim canım
2 gğn gectı adetim dahaKaç haftalık oldunuz
Düşüklerde hiç kalp atişi dydun muDoktor farklı olarak ne yaptı acaba?
2 sinde kese görünmüştü düştü. 1 inde bebek oluşmuştu detaylı ultrasona yollamıstı doktor ufak kalp atısı gorunuyor ya yenı baslıyor ya da duracak dedı sonrada düşük yaptımDüşüklerde hiç kalp atişi dydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?